Stadionul celor de la Real Madrid este într-un proces de renovare pentru care oficialii clubului au împrumutat 900 de milioane de euro, sumă care va fi returnată în maxim 30 de ani.
Modernizarea arenei Santiago Bernabeu va fi gata la începutul anului 2023, când stadionul va fi unul dintre cele mai moderne din lume, având dotări de ultima generație. Locația va avea o fațadă modificată total, un acoperiș retractabil care va putea acoperi total sau parțial terenul și o tabelă de marcaj 360 de grade.
În plus, fanii se vor bucura de o experiență a meciului diferită, urmând a primi pe telefoanele mobile un conținut special creat de club, în timp ce în interiorul noii arene vor fi mărite zonele de agrement și divertisment și va fi creată o zonă specială pentru eSports. De asemenea, se vor deschide două fan shop-uri noi, iar muzeul clubului va fi mărit și va beneficia de tehnologia de realitate virtuală.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 4 ORE
Noul Santiago Bernabeu va fi îmbunătățit și din punctul de vedere al securității, accesibilității și evacuării suporterilor, iar zona pietonală din jurul stadionului va fi mărită cu 20.000 de metri pătrați.
Citește și:

Cât va câștiga Real Madrid din exploatarea noului stadion

Conform presei din Spania, în urma renovării stadionului, Real Madrid va avea un profit anual de 169 de milioane de euro, bani care vor putea fi folosiți pentru transferuri.
Din această sumă, 'galacticii' vor putea să le mărească și salariile fotbaliștilor, însă doar după ce vor achita o parte din datorii pentru că în regulamentul La Liga se precizează că bugetul pentru salarii trebuie să fie influențat de nivelul de îndatorare al clubului.
În plus, clubul blanco va putea închiria arena pentru diferite evenimente, conform unui contract încheiat cu compania Legends pentru următorii 25 de ani. Astfel, în conturile madrilenilor ar putea intra anual circa 400 de milioane de euro.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 5 ORE
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM O ZI