Real Madrid pregătește o campanie de achiziții de zile mari la finalul acestui sezon, care să retransforme clubul într-unul cu adevărat galactic. Echipa madrilenă este mult îmbătrânită și Florentino Perez este conștient că este momentul unei schimbări de linii, iar pentru asta e dispus să investească sume considerabile.
Kylian Mbappe, Erling Haaland, Paul Pogba și un fundaș central de mare valoare sunt principalele ținte ale madrilenilor. Dacă vor ajunge pe Bernabeu, jucătorii amintiți vor avea cu siguranță salarii enorme, iar multă lume se întreabî cum își va permite Realul să le plătească fără a încălca regulile fair-play-ului financiar.
Răspunsul l-a oferit presa din Spania, care susține că mai mulți jucători cu venituri uriașe vor părăsi gruparea madrilenă în vara viitoare, astfel că vor exista suficienți bani pentru plata celorlalți fotbaliști.
La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59
Citește și:

Real Madrid va renunța în 2022 la 3 jucători cu salarii uriașe

Conform Mundo Deportivo, Realul va economisi în jur de 60 de milioane de € numai din despărțirea de 3 fotbaliști care prind rareori minute: Gareth Bale, Isco și Marcelo.
Galezul a fost mai mult accidentat în acest sezon, bifând numai 193 de minute pe teren. Acesta și-a revenit fix înainte de pauza internațională, dar s-a "rupt" din nou în meciul dintre Țara Galilor și Belarus, fiind înlocuit la pauză. Bale nu a jucat deloc în ultimul meci din preliminarii, cu Belgia, și a revenit accidentat la Madrid. Atacantul are un salariu de 15 milioane de € net pe sezon, ceea ce înseamnă că Realul cheltuie peste 30 de milioane de € cu tot cu taxe cu galezul. Această situație va înceta din vara viitoare, deoarece lui Bale îi va expira contractul și va pleca liber la un alt club sau își va încheia cariera, așa cum s-a vehiculat în ultima vreme.
Marcelo și Isco vor pleca și ei mai mult ca sigur. Dacă în cazul brazilianului va fi o despărțire normală, el fiind o legendă a clubului ajunsă la o vârstă la care nu mai poate ajuta, Isco va părăsi echipa oarecum pe ușa din spate, randamentul său fiind mai mult decât modest în ultima vreme. Ambii jucători au salarii foarte mari: Marcelo - în jur de 18 milioane de € brut, iar Isco aproximativ 13 milioane de € brut.
Așadar, Real Madrid va economisi dintr-un foc peste 60 de milioane de € în vara viitoare, fără să mai punem la socoteală alte eventuale plecări ale unor jucători cu venituri consistente, principalul vizat fiind Eden Hazard. Ținând cont că madrilenii nu au cheltuit aproape nimic în ultimele perioade de mercato, este de așteptat ca gruparea de pe Bernabeu să aibă forța de a realiza transferurile pe care și le propune.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44