Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, victorie cu Alaves pe Bernabeu! Asensio, Vinicius și Benzema, eroii "galacticilor"

Irina Aldea

Actualizat 19/02/2022 la 23:52 GMT+2

Real Madrid poate răsufla ușurată. După un început greoi de meci și fără gol în prima repriză, "galacticii" au reușit să ia toate cele trei puncte în meciul din etapa cu numărul 25 din La Liga.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a reușit să dea uitării eșecul de la începutul săptămânii din UEFA Champions League cu PSG și a câștigat meciul din etapa a 25-a cu Alaves, din La Liga. Fără gol în prima parte a meciului, băieții lui Carlo Ancelotti s-au motivat mult mai bine după reluarea partidei, iar Marco Asensio a dat lovitura pe Bernabeu în minutul 63, după o pasă a lui Karim Benzema. Același Benzema l-a servit și pe Vinicius cu o pasă de gol, în minutul 80. După 2 pase de gol, francezul și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, în minutul 90, din lovitură de la 11 metri.
Grație rezultatului din această seară, Real Madrid a mai câștigat teren în fruntea clasamentului din La Liga. Acum, madrilenii au 57 de puncte după 25 de meciuri disputate, cu 7 puncte mai mult decât ocupanta locului secund, Sevilla, care are totuși un meci mai puțin. Podiumul este completat de Betis, cu 43 de puncte după 24 de meciuri disputate.
Pentru Real Madrid urmează meciul cu Vallecano, pe 26 februarie. Mai apoi, băieții lui Ancelotti vor primi vizita celor de la Real Sociedad, iar apoi, pe 9 martie, "galacticii" au programat returul din UEFA Champions League cu PSG.

Real Madrid – Alaves 3-0 | Echipele de start

  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Valverde, Casemiro, Modric – Vinicius Jr, Benzema (cpt), Asensio. Rezerve: Lunin – Nacho, Hazard, Kroos, Marcelo, Jovic, Lucas Vazquez, Bale, Ceballos, Rodrygo, Isco, Camavinga. Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Alaves: Pacheco – Nahuel, Miazga, Lejeune, Duarte – Jason, Escalante, Pina, Mamadou, Rioja – Joselu. Rezerve: Edgar, Miguel, Pellistri, Javier Lopez, Guidetti, Pere Pons, Manu Garcia, Moya, Martin, Sivera. Antrenor: Jose Luis Mendilibar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo