Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, victorie în deplasarea de la Mallorca! Vinicius și Benzema au adus cele 3 puncte pentru "galactici"

Irina Aldea

Publicat 14/03/2022 la 23:57 GMT+2

După nebunia din Champions League reușită săptămâna trecută cu PSG, "galacticii" lui Carlo Ancelotti au revenit în campionat cu victorie, în meciul din etapa 28, cu Mallorca, pe care l-au câștigat cu 3-0 în deplasare.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat meciul din deplasarea de la Mallorca, din etapa cu numărul 28. Trupa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 3-0, fără să forțeze. După o primă repriză fără gol, Vinicius a deschis scorul în minutul 55, dintr-o pasă în interiorul careului a lui Karim Benzema. Francezul a reușit mai apoi o dublă, în minutele 76 (lovitură de la 11 metri) și în minutul 82.
În acest moment, datorită victoriei de la Mallorca, Real Madrid s-a distanțat la 10 puncte în fruntea clasamentului, trupa lui Ancelotti având acum 66 de puncte. Pe locul secund este Sevilla, cu 56 de puncte, iar podiumul este completat de Barcelona, cu 51 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, care are mai multe goluri încasate.
Pentru Real Madrid urmează un super-duel, El Clasico, duminică, pe 20 martie. Mai apoi, băieții lui Ancelotti se vor duela în campionat cu Celta Vigo, Getafe, Sevilla, Osasuna și Espanyol, înainte de Derby de Madrid, cu Atletico, meci programat pe 8 mai. Madrilenii veneau la meciul cu Mallorca după victoria excepțională din Champions League, 3-1, contra celor de la PSG.
CITEȘTE ȘI:

Mallorca – Real Madrid 0-3 | Echipele de start

  • Mallorca: Rico – Olivan, Raillo, Valjent, Maffeo – Rodriguez, Mohammed, Sanchez, Kubo – Muriqi, Angel. Rezerve: Costa, Gonzalez, Grenier, Kang-In, Llabres, Ndiaye, Nino, Prats, Riquelme, Russo, Sedlar, Sevilla. Antrenor: Luis García
  • Real Madrid: Courtois – Mendy, Alaba, Fernandez, Vazquez – Kroos, Casemiro, Valverde – Vinicius, Benzema, Rodrygo. Rezerve: Asensio, Bale, Camavinga, Carvajal, Ceballos, Diaz, Hazard, Isco, Lunin, Marcelo, Modric, Vallejo. Antrenor: Carlo Ancelotti
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo