Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid vrea să dea o nouă lovitură pentru defensiva lui Ancelotti! Ce fundaș este dorit pe Bernabeu

Bianca Dumitru

Publicat 20/12/2021 la 20:00 GMT+2

Real Madrid și-a întărit în acest an defensiva, transferându-l pe David Alaba. 'Galacticii' vor încerca să dea o nouă lovitură în următoarele luni, dorindu-și aducerea pe Santiago Bernabeu a lui Denzel Dumfries, jucătorul lui Inter.

Inter

Credit imagine: Getty Images

În această vară, Real Madrid s-a întărit prin transferul austriacului David Alaba. Oficialii de pe Santiago Bernabeu nu vor să se oprească aici și au pus ochii pe fundașul olandez Denzel Dumfries. Șefii 'galacticilor' ar vrea să-i aducă astfel concurență lui Dani Carvajal în echipă.
Jucătorul de 25 de ani a semnat în această vară cu Inter, fiind transferat de la PSV Eindhoven în schimbul a 12,5 milioane de euro. Olandezul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 16 milioane de euro, l-ar fi impresionat pe Carlo Ancelotti în meciul dintre Inter și Real Madrid din grupele Champions League disputat în această toamnă.
Potrivit site-ului Defensa Central, Dumfries are contract cu campioana Italiei până în 2025, iar șefii lui Inter nu sunt dispuși să-i dea drumul pentru o sumă prea mică de bani. Fundașul a avut prestații foarte bune în acest sezon în Serie A, reușind în 20 de partide să dea două goluri și 3 pase decisive.
Rămâne de văzut în ce condiții ar accepta Inter să renunțe la Denzel Dumfries și dacă mutarea va avea loc în perioada de mercato din această iarnă sau la finalul stagiunii 2021/22.
Citește și:

Transferul lui Mbappe la Real Madrid, amânat din cauza optimilor Champions League

Real Madrid o va înfrunta în optimile de finală ale Champions League pe Paris Saint-Germain. Această împerechere a stricat în mică măsură planurile lui Kylian Mbappe, care și-ar dori să se transfere pe Santiago Bernabeu.
Publicația spaniolă As a aflat din surse apropiate atacantului că el și familia sa se gândesc să aștepte luarea unei hotărâri privind viitorul său abia după cele două meciuri cu Real Madrid. După partidele de foc din Champions League, campionul mondial va avea posibilitatea să ia decizia pe care a exprimat-o de foarte mult timp.
În ipoteza semnării unui contract încă din iarnă cu gruparea blanco, Mbappe s-ar afla la răscruce în momentul desfășurării celor două meciuri. Dacă ar juca slab, fanii lui PSG l-ar acuza în mod vehement că și-a ajutat viitoarea echipă să meargă mai departe, iar dacă ar oferi o prestație interstelară, suporterii madrileni și-ar exprima regretul că au fost eliminați de viitorul lor jucător.
Pentru atacantul francez există un risc și în cazul în care așteaptă prea mult să semneze cu Real Madrid. A experimentat deja acest aspect în prima jumătate a acestui sezon, după ce PSG a refuzat în mod repetat orice ofertă a madrilenilor în perioada de mercato din vară. O posibilă accidentare i-ar scădea drastic șansele lui Mbappe de a primi un contract imens la semnarea acordului cu spaniolii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo