Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid vrea să îl amendeze pe Gareth Bale! Suma uriașă pe care riscă să o plătească atacantul galez

Alex Masgras

Actualizat 30/04/2022 la 13:32 GMT+3

Gareth Bale este indisponibil pentru partida cu Espanyol, în ciuda faptului că Ancelotti ar fi dorit să se bazeze pe el astăzi. Galezul a acuzat probleme la spate, dar oficialii Realului nu sunt convinși că Bale spune adevărul, lucru care ar putea duce la o amendă uriașă.

Gareth Bale

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid joacă astăzi împotriva lui Espanyol pe teren propriu. Echipa lui Carlo Ancelotti are nevoie de un singur punct pentru a obține al 35-lea titlu din istorie.
Pentru partida de pe Santiago Bernabeu, Ancelotti ar fi dorit să se bazeze și pe Gareth Bale, însă acesta este indisponibil. Galezul a acuzat probleme la spate și nu face parte din lotul pentru partida de astăzi.
Un episod asemănător a avut loc și înainte de El Clasico, atunci când Bale nu a fost în loc, acuzând aceleași probleme. Cu toate acestea, imediat după înfrângerea în fața Barcelonei, problemele lui Bale au dispărut, deoarece galezul nu a mai avut probleme la antrenamentul de la echipa națională.
Gareth Bale
Citește și:

Gareth Bale riscă o amendă de până la 400,000 de euro

În cazul în care Real Madrid va putea dovedi că Bale se preface, amenda pentru acesta poate ajunge până la 400,000 de euro, potrivit jurnalistului Carlos Rodriguez de la Onda Madrid, citat de Mundo Deportivo.
Contractul lui Gareth Bale cu Real Madrid se încheie pe 30 iunie, iar galezul nu va mai prelungi înțelegerea sa cu echipa de pe Santiago Bernabeu. În 2013, Bale ajungea la Real Madrid, echipă care plătea 100 de milioane de euro celor de la Tottenham, record absolut la vremea respectivă.
Cariera sa în tricoul Realului a fost umbrită de accidentările care l-au ținut departe de gazon, mai ales în ultimele sezon. În acest sezon, Bale a jucat doar în 5 partide de La Liga, marcând un singur gol, în luna august, contra lui Alaves.
Real Madrid poate câștiga în această seară titlul din La Liga, în cazul în care va obține cel puțin un punct în partida cu Espanyol. Săptămâna viitoare, echipa lui Carlo Ancelotti va juca pe teren propriu partida retur din semifinalele UEFA Champions League, contra lui Manchester City.
În tur, echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-3, partida de pe Santiago Bernabeu urmând să fie decisivă în ceea ce privește calificarea în ultimul act de la Paris, de pe 28 mai.
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo