Real Madrid are destul de puține soluții viabile în centrul ofensivei în acest moment, deoarece Luka Jovic sau Mariano Diaz sunt total ieșiți din formă. Chiar dacă Benzema este la un nivel incredibil, Ancelotti și-ar mai dori un atacant clasic, pentru a fi acoperit pentru a 2-a parte a sezonului, când vor avea loc partide decisive pentru îndeplinirea obiectivelor.
Kylian Mbappe rămâne ținta numărul unu a clubului de pe Bernabeu, dar francezul nu va putea fi adus decât în vara anului viitor, astfel că oficialii madrileni caută un atacant care să fie o soluție și care să nu coste foarte mult.
Citește și:
Liga
Perez i-a pus gând rău lui Hazard! Supărat pe Ancelotti, belgianul e dispus să plece de la Madrid
22/10/2021 LA 17:21

Real Madrid, interesată de împrumutul lui Cavani

Conform publicației spaniole El Nacional, Ancelottti ar fi foarte încântat de un împrumut al lui Edinson Cavani. Venirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United face ca uruguayanul să fie trecut pe linie moartă de Solskjaer, portughezul fiind folosit cu precădere ca atacant central.
Cavani a jucat în numai 3 meciuri pentru United în acest sezon, de fiecare dată fiind introdus din postura de rezervă, statul de care nu este mulțumit chiar dacă are 34 de ani. În condițiile în care Ronaldo va fi apt fizic, minutele lui Cavani în tricoul lui United vor fi tot mai puține, fiind greu de crezut că Solskjaer îi va ține în teren pe amândoi, având atât de multe soluții în plan ofensiv.
Contractul lui Cavani cu United va expira în vara anului viitor, dar uruguayanul nu se va mulțumi să fie doar o rezervă de lux și își va dori să joace mai mult, astfel că i-ar putea surâde o mutare pe Bernabeu, chiar și numai pentru 6 luni.
Cavani a ajuns la Manchester United în vara trecută, semnând din postura de jucător liber după despărțirea de PSG. În total, atacantul a jucat 42 de meciuri pentru "diavoli" în toate competițiile, marcând de 17 ori și oferind 7 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Liga
Anunț incredibil în presa din Spania: Barcelona îl vrea pe Mbappe! Ce ofertă i-au pregătit
22/10/2021 LA 15:35
Liga
El Clasico | Carlo Ancelotti a prefațat duelul cu Barcelona: "Echipa lui Koeman își revine"
22/10/2021 LA 12:51