Real Madrid are destul de puține soluții viabile în centrul ofensivei în acest moment, deoarece Luka Jovic sau Mariano Diaz sunt total ieșiți din formă. Chiar dacă Benzema este la un nivel incredibil, Ancelotti și-ar mai dori un atacant clasic, pentru a fi acoperit pentru a 2-a parte a sezonului, când vor avea loc partide decisive pentru îndeplinirea obiectivelor.
Kylian Mbappe rămâne ținta numărul unu a clubului de pe Bernabeu, dar francezul nu va putea fi adus decât în vara anului viitor, astfel că oficialii madrileni caută un atacant care să fie o soluție și care să nu coste foarte mult.
Citește și:
Cupa Mondială FIFA
Cavani, blamat de două legende ale fotbalului englez după ce a spart monitorul VAR! "E groaznic"
03/12/2022 LA 16:20

Real Madrid, interesată de împrumutul lui Cavani

Conform publicației spaniole El Nacional, Ancelottti ar fi foarte încântat de un împrumut al lui Edinson Cavani. Venirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United face ca uruguayanul să fie trecut pe linie moartă de Solskjaer, portughezul fiind folosit cu precădere ca atacant central.
Cavani a jucat în numai 3 meciuri pentru United în acest sezon, de fiecare dată fiind introdus din postura de rezervă, statul de care nu este mulțumit chiar dacă are 34 de ani. În condițiile în care Ronaldo va fi apt fizic, minutele lui Cavani în tricoul lui United vor fi tot mai puține, fiind greu de crezut că Solskjaer îi va ține în teren pe amândoi, având atât de multe soluții în plan ofensiv.
Contractul lui Cavani cu United va expira în vara anului viitor, dar uruguayanul nu se va mulțumi să fie doar o rezervă de lux și își va dori să joace mai mult, astfel că i-ar putea surâde o mutare pe Bernabeu, chiar și numai pentru 6 luni.
Cavani a ajuns la Manchester United în vara trecută, semnând din postura de jucător liber după despărțirea de PSG. În total, atacantul a jucat 42 de meciuri pentru "diavoli" în toate competițiile, marcând de 17 ori și oferind 7 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cavani a cedat nervos după eliminarea de la Cupa Mondială! Atacantul a spart monitorul de la VAR
02/12/2022 LA 20:05
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă dezolantă în presa din Uruguay după eliminarea de la Cupa Mondială! "Visul s-a încheiat"
02/12/2022 LA 18:42