Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid vrea să mai dea o lovitură! A pus ochii pe unul dintre cei mai în formă mijlocași din Premier League

Bianca Dumitru

Publicat 14/11/2021 la 18:48 GMT+2

Real Madrid va încerca să facă mai multe transferuri spectaculoase în următoarele perioade de mercato. Potrivit presei din Spania, unul dintre fotbaliștii doriți pe Santiago Bernabeu este Wilfred Ndidi, jucătorul lui Leicester.

Manchester City v Leicester City - The FA Community Shield, Wilfred Ndidi

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid este așteptată să facă mai multe transferuri importante atât în perioada de mercato din iarnă, cât și vara viitoare, având în vizor câțiva jucători de top. Conform presei din Spania, pe lângă interesul pentru Mbappe și Haaland, despre care s-a vorbit foarte mult în ultimele luni, Florentino Perez a pus ochii și pe un mijlocaș din Premier League.
Este vorba despre Wilfred Ndidi, jucătorul lui Leicester, a cărui cotă a crescut enorm de la transferul său în Anglia, în 2017, de la Genk, pentru 17,6 milioane de euro. Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, 'galacticii' au fost impresionați de prestațiile bune ale nigerianului de 24 de ani, pe care îl consideră înlocuitorul perfect al lui Casemiro.
Ndidi, care poate evolua și pe postul de fundaș central, este dorit în acest moment și de Manchester United. Nigerianul, care a adunat 11 apariții în tricoul lui Leicester în acest sezon, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro și mai are contract cu britanicii până în 2024.

Real Madrid, hotărâtă să-l ia pe Mbappe din iarnă

Principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid este Kylian Mbappe, pe care 'galacticii' își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu.
Cei de la Mundo Deportivo au anunțat recent că șefii grupării blanco pregătesc acum o ofertă pe care le-o vor prezenta celor de la PSG în iarnă, fiind dispuși să achite o sumă de bani pentru a-l transfera pe francezul de 22 de ani de la începutul anului 2022. Astfel, Florentino Perez își dorește să evite posibilitatea ca Mbappe să fie convins fie de PSG, fie de un alt club să semneze.
Oficialii lui Real Madrid vor, de asemenea, să-i demonstreze încă o dată fotbalistului că transferul său este principalul obiectiv al clubului, starul francez urmând a se afla în centrul proiectului sportiv al 'galacticilor'.
Conform presei din Spania, madrilenii îi mai au în vizor și pe Erling Haaland, Paul Pogba și Antonio Rudiger, jucători pe care vor încerca să-i aducă pe Bernabeu în vara anului 2022, când norvegianului i se activează o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui, iar ceilalți doi fotbaliști rămân liberi de contract.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo