Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid vrea să scape urgent de câțiva fotaliști! Cei 6 jucători puși pe lista de transferuri

Nicu Savin

Publicat 27/12/2021 la 14:43 GMT+2

Real Madrid are un lot foarte numeros, ceea ce atârnă greu asupra bugetului salarial al echipei. Ca atare, șefii de pe Bernabeu vor să scape cât mai repede posibil de o serie de jucători care nu mai intră în vederile lui Ancelotti și care au și venituri subsatnțiale pe deasupra.

Eden Hazard y Gareth Bale

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid pregătește o campanie de achiziții de răsunet în vara viitoare, care să aducă un suflu nou echipei. Lotul lui Ancelotti este unul foarte numeros, existând mulți fotbaliști cu nume importante care nu aduc niciun plus echipei.
Florentino Perez vrea neapărat să scape de aceștia cât mai repede pentru a elibera o parte din bugetul salarial pentru viitoarele stariuri care vor ajunge pe Bernabeu, Mbappe fiin ținta numărul unu. Astfel, 6 fotbaliști au fost puși pe lista de transferuri și Realul este gata să-i vândă chiar din această iarnă.
Este vorba despre Gareth Bale, Isco, Marcelo, Eden Hazard, Mariano Diaz și Luka Jovic. Bale și Hazard au salarii uriașe și va fi greu de crezut că vor accepta să plece, deși belgianul a fost legat de un transfer la Juventus sau de o revenire la Lille. Marcelo este la apus de carieră și se va întoarce cel mai probabil în Brazilia, iar Isco nu mai intră deloc în vederile lui Ancelotti și a fost anunțat să își caute echipă. Mariano Diaz și Jovic erau considerați fotbaliști de mare viitor pentru Real, dar prestațiile șterse din ultima vreme i-a făcut pe șefii clubului să-și piardă răbdarea cu ei, astfel că se așteaptă oferte pe numele lor.
Citește și:

Real Madrid ar fi perfectat deja transferul lui Rudiger

Real Madrid a avut un start de sezon foarte bun în La Liga, fiind lider în clasament cu 46 de puncte, cu 8 puncte peste Sevilla, ocupanta locului secund, care are, însă, un meci mai puțin disputat.
În ciuda parcursului bun al echipei, oficialii de pe Santiago Bernabeu își doresc să facă unele transferuri importante pentru a-i întări lotul lui Carlo Ancelotti. Pe lângă aducerea lui Kylian Mbappe, care ar putea avea loc vara viitoare, 'galacticii' au ajuns la un acord și cu Antonio Rudiger. Fundașul celor de la Chelsea intră în ultimele 6 luni de contract și va putea semna în această iarnă cu orice club își dorește, urmând a se alătura echipei din vara anului 2022.
Potrivit presei din Spania, președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, l-ar fi convins pe germanul cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro să semneze un precontract.
La finalul acestui sezon, când va ajunge pe Bernabeu, Rudiger va încasa o primă de instalare și va avea un salariu de peste 12 milioane de euro pe an, sumă de 4 ori mai mare decât cea pe care o primește la Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo