Real Madrid pregătește o campanie de achiziții de răsunet în vara viitoare, care să aducă un suflu nou echipei. Lotul lui Ancelotti este unul foarte numeros, existând mulți fotbaliști cu nume importante care nu aduc niciun plus echipei.
Florentino Perez vrea neapărat să scape de aceștia cât mai repede pentru a elibera o parte din bugetul salarial pentru viitoarele stariuri care vor ajunge pe Bernabeu, Mbappe fiin ținta numărul unu. Astfel, 6 fotbaliști au fost puși pe lista de transferuri și Realul este gata să-i vândă chiar din această iarnă.
Este vorba despre Gareth Bale, Isco, Marcelo, Eden Hazard, Mariano Diaz și Luka Jovic. Bale și Hazard au salarii uriașe și va fi greu de crezut că vor accepta să plece, deși belgianul a fost legat de un transfer la Juventus sau de o revenire la Lille. Marcelo este la apus de carieră și se va întoarce cel mai probabil în Brazilia, iar Isco nu mai intră deloc în vederile lui Ancelotti și a fost anunțat să își caute echipă. Mariano Diaz și Jovic erau considerați fotbaliști de mare viitor pentru Real, dar prestațiile șterse din ultima vreme i-a făcut pe șefii clubului să-și piardă răbdarea cu ei, astfel că se așteaptă oferte pe numele lor.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
ACUM O ZI
Citește și:

Real Madrid ar fi perfectat deja transferul lui Rudiger

Real Madrid a avut un start de sezon foarte bun în La Liga, fiind lider în clasament cu 46 de puncte, cu 8 puncte peste Sevilla, ocupanta locului secund, care are, însă, un meci mai puțin disputat.
În ciuda parcursului bun al echipei, oficialii de pe Santiago Bernabeu își doresc să facă unele transferuri importante pentru a-i întări lotul lui Carlo Ancelotti. Pe lângă aducerea lui Kylian Mbappe, care ar putea avea loc vara viitoare, 'galacticii' au ajuns la un acord și cu Antonio Rudiger. Fundașul celor de la Chelsea intră în ultimele 6 luni de contract și va putea semna în această iarnă cu orice club își dorește, urmând a se alătura echipei din vara anului 2022.
Potrivit presei din Spania, președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, l-ar fi convins pe germanul cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro să semneze un precontract.
La finalul acestui sezon, când va ajunge pe Bernabeu, Rudiger va încasa o primă de instalare și va avea un salariu de peste 12 milioane de euro pe an, sumă de 4 ori mai mare decât cea pe care o primește la Chelsea.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
IERI LA 07:49
Liga
Reacția Barcelonei după ce a aflat că Real Madrid îl vrea pe Ronald Araujo! Ce plan au catalanii
IERI LA 22:10