Articol scris de Andrei Nicolae
Este destul de corect ca perioada lui Eden Hazard la Real Madrid să fie considerată un dezastru, deoarece a fost accidentat foarte mult timp și a contribuit foarte puțin la aducerea unui plus pe partea ofensivă. În prezent, pentru jucătorul care ar fi trebuit să îi ia locul lui Cristiano Ronaldo această situație este total inacceptabilă, belgianul fiind salvat de forma extraordinară de care a dat dovadă Karim Benzema după plecarea lusitanului.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Aripa stângă s-a întors în planurile lui Ancelotti ca urmare a focarului de Covid de la echipă, care a provocat absența unor jucători precum Asensio sau Rodrygo. Într-o perioadă de câteva luni, Ancelotti a trecut de la o declarație în care afirma că fostul jucător de la Lille nu poate duce două meciuri într-o săptămână, la a zâmbi când este întrebat de către reporteri despre forma bună a lui Hazard.

Eden Hazard încă e capabil să "producă" magie pe teren

Acestea sunt semnele că belgianul va continua să primească șanse de a juca, mai ales după prestația împotriva bascilor din precedenta etapă. Atacantul a avut două ocazii pe care nu a reușit să le fructifice în meciul cu Athletic, oportunități care ar fi fost transformate în gol de către acel Hazard care evolua la Chelsea în apogeul carierei sale.
Echipa blanco speră în prezent că jucătorul adus în 2019 din Premier League poate să fie în continuare apt de joc și să își mențină forma bună. Deși nu sunt siguri dacă îl pot păstra pe belgian după 2022, când sunt așteptate nume precum Mbappe sau Haaland, oamenii din conducerea madrilenilor vor măcar să obțină un preț mai bun pentru Hazard în cazul în care vor fi nevoiți să îl vândă.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01