La Liga va avea de pierdut mult după plecarea lui Lionel Messi
"Este cu adevărat păcat că această poveste a sa la club va lua sfârșit și sunt sigur că i se va simți lipsa o perioadă pe Camp Nou. La Liga îi va simți lipsa și ea, fiindcă reputația sa și vizibilitatea sa la nivel mondial era crucială pentru campionat.
Acestea sunt regulile și ambele părți trebuie să privească înainte. Personal, îi doresc tot ce e mai bun lui Messi și viitorului său club, indiferent care va fi, pentru că este o persoană grozavă și un top foarte umil.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 6 ORE
În ce privește Barcelona, viața merge înainte, iar plecarea lui Messi era oricum o chestiune de timp, fie că era vorba de un transfer, de un contract final sau de retragere. Clubul este unul uriaș și va continua să fie unul dintre cele mai mari din lume.", a menționat Rivaldo pentru Betfair.
E trist că va pleca fără un rămas-bun cum se cuvine
"Momentul plecării sale este unul nefericit și ghinionist, fiindcă probabil nu va avea șansa să-și ia rămas-bun de la fani în această situație pandemică. Contractul său a expirat și e greu de imaginat un Camp Nou care să-l ovaționeze o ultimă oară.
Sunt sigur că el va reveni într-o zi într-o altă funcție, iar atunci sper că va fi primit cum se cuvine de către fani și că aceștia vor compensa acest moment.", a adăugat brazilianul.
https://i.eurosport.com/2021/08/06/3196100.jpg
Messi trebuie să semneze cu un club care să-l țină în fotbalul de elită
"Acum este momentul ca Messi să aleagă un nou club și cred că este în continuare la cel mai bun nivel al său, la 34 de ani. Este capabil să joace pentru cele mai mari cluburi în competiții precum Champions League.”
Pep Guardiola caută în continuare cu disperare să câștige Champions League, iar Manchester City ar putea fi o opțiune bună pentru Messi. Acolo s-ar reuni cu un manager pe care îl cunoaște bine, iar clubul este plin de jucători grozavi. Premier League este atractiv pentru orice jucător.
Faptul că se cunoaște și are o relație bună cu Guardiola ar putea să-i extindă cariera la cel mai înalt nivel, pentru că el a fost unul dintre antrenorii care a reușit să obțină tot ce e mai bun de la Messi când l-a antrenat la Barcelona.", a comlpletat fostul Balon de Aur.
La Liga ar fi putut face mai mult în acest caz
"Sincer, văd plecarea lui Lionel Messi ca o mare pierdere pentru La Liga, care reprezintă mai mult decât o aplicare a regulamentului. Până la urmă, argentinianul a reprezentat unul din principalele motive pentru care atât de multe țări transmit campionatul spaniol la TV.
Sigur că regulile sunt reguli și că mereu va fi nevoie ca alte cluburi să fie de acord pentru a se face o excepție, însă cred că s-ar fi putut face ceva pentru a evita această despărțire de Messi.
Respect decizia La Liga de a ține cu strictețe cont de reguli, dar sunt sigur că liga va avea de suferit din această situație și pierderea celui mai bun jucător din lume. S-ar putea să regrete decizia într-un viitor apropiat.", a încheiat fostul jucător al Barcelonei.
Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo
Despre Betfair:
Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19