Ideea că Robert Lewandowski se va despărți în această vară de Bayern Munchen a fost exploatată intens de jurnaliștii din toată lumea în ultima vreme. Deși bavarezii i-au propus recent o prelungire a contractului care expiră în vara anului 2023, se pare că polonezul este tot mai decis să plece din Bundesliga.
Potrivit publicației catalane Sport, atacantul în vârstă de 33 de ani ar fi ajuns la un acord cu cei de la Barcelona pentru a ajunge la finalul acestui sezon pe Camp Nou. Pentru ca mutarea să aibă loc, Lewandowski va trebui să poarte o discuție cu oficialii lui Bayern, pentru a-i convinge să-l lase să plece.
Jurnaliștii spanioli notează că dorința golgheterului de a ajunge la Barcelona este legată de faptul că polonezul ar fi convins că în tricoul clubului blaugrana ar avea șanse mai mari pentru a câștiga Balonul de Aur.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
ACUM 4 ORE
În schimbul lui Robert Lewandowski, catalanii ar fi dispuși să plătească 50 de milioane de euro, sumă care ar putea urca până la 60 de milioane de euro. În plus, conform sursei citate, polonezul ar urma să primească un salariu competitiv, având în vedere că este un jucător de top care își poate aduce contribuția la obținerea de rezultate importante.
Citește și:

BAYERN SE TEME CĂ-L POATE PIERDE PE LEWANDOWSKI

Informațiile că Lewandowski ar vrea să plece de la Bayern au fost tot mai dese în ultima vreme, iar un astfel de pas al polonezului nu ar fi deloc surprinzător. Atacantul nu mai are nimic de demonstrat la Bayern și vrea să joace pe final de carieră într-un alt campionat de top al Europei.
Presa iberică a scris recent că visul său era să joace într-o zi la Real Madrid, dar se pare că obiectivul este să evolueze la un club grandios, fără să țină seama neapărat de numele său.
Campioana Germaniei tremură la gândul că-l poate pierde pe cel mai valoros fotbalist al echipei. La finalul meciului pe care Bayern l-a câștigat cu Union Berlin, 4-0 (dublă Lewandowski), Nagelsmann a fost întrebat despre viitorul incert al fotbalistului polonez la Munchen. Antrenorul german a fost sincer și a mărturisit că lui Bayern îi va fi greu să-l păstreze.
"Vorbesc tot timpul cu Robert, avem un dialog constant. Dorința noastră e clară, vrem să-l păstrăm, dar nu e întotdeauna atât de ușor de realizat. Nu am sentimentul că nu vrea să rămână cu noi. În final, va fi o decizie de comun acord, oricare ar fi ea. Acum, tot ce știu este că se vor purta discuții, între el și club", a spus Nagelsmann.
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
IERI LA 16:01
Bundesliga
Bayern îi răspunde Barcelonei cu aceeași monedă, după ce Lewandowski e cu un pas pe Camp Nou
IERI LA 06:41