Robert Lewandowski este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen. Polonezul mai are contract cu campioana Germaniei până în vara anului 2023, însă atacantul ar putea să se despartă mai repede de echipă.
Golgheterul a anunțat recent că este deschis la orice propunere, declarație care i-a supărat pe șefii nemților, aceștia așteptându-se ca polonezul să-și prelungească înțelegerea cu Bayern.
Acum, jurnaliștii din Spania anunță că visul lui Lewandowski de a juca în La Liga ar putea deveni realitate. Conform celor de la As.com, fotbalistul și soția lui vor să se mute în Spania, femeia fiind văzută recent luând masa într-un restaurant din Madrid.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
ACUM 5 ORE
Paco García Caridad a declarat pentru sursa citată că golgheterul lui Bayern Munchen s-ar putea transfera la Atletico Madrid, cei din conducerea campioanei en-titre din La Liga punând la cale un plan pentru vara acestui an.
"Acum două-trei săptămâni, soția lui Robert Lewandowski a luat masa la un restaurant din Madrid și a spus că soțul său vrea să joace în Spania, că vor să se mute în Spania. Nu sunt negocieri încă, dar viitoarea destinație a lui Robert Lewandowski poate fi Atletico Madrid.
Decizia lui și a familiei sale este să se mute în Spania. Insist, destinul său poate fi legat de Atletico Madrid. Nu spun că sunt deja tratative, dar cineva din conducerea lui Atletico pune ceva la cale", a dezvăluit Paco García Caridad.
Această declarație contravine cu o mai veche dorință a lui Lewandowski, aceea de a juca pentru Real Madrid. Transferul său pe Santiago Bernabeu pare, însă, imposibil de realizat acum, în condițiile în care "galacticii" sunt interesați atât de transferul lui Kylian Mbappe, cât și de aducerea lui Erling Haaland.
Citește și:

LEWANDOWSKI A FOST APROAPE DE REAL MADRID ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ LA BAYERN

Robert Lewandowski a ratat în prima parte a carierei șansa de a ajunge la Real Madrid. Pe vremea când juca la Borussia Dortmund, polonezul a marcat de 4 ori într-un meci cu Realul (semifinalele Champions League din 2013), iar acea evoluție l-a convins pe Florentino Perez să încerce să-l transfere.
De altfel, se pare că a și existat un acord între cele două părți, dar Lewandowski a ajuns în cele din urmă la Bayern Munchen, asta pentru că agentul său de la acea vreme, Cezary Kucharski, își dăduse acordul că-l va duce pe atacant pe Allianz Arena.
Polonezul a acceptat situația, dar a renunțat ulterior la serviciile lui Kurchaski, începând să lucreze cu mult mai celebrul Pini Zahavi, unul dintre cei mai importanți impresari din fotbalul mondial, care are o relația excelentă cu cei de la Real Madrid.
La începutul lunii decembrie 2021, presa internațională a scris că Lewandowski i-ar fi cerut lui Zahavi să-l ducă pe Bernabeu, însă transferul depinde de alegerile lui Mbappe și Haaland.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
IERI LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01