Robert Lewandowski este decis să o părăsească pe Bayern Munchen după 8 ani. Polonezul a fost nemulțumit de ofertele primite pentru a semna un nou contract, dar și de modul în care clubul s-a comportat cu el în ultima perioadă, astfel că își dorește să încerce o nouă aventură pe final de carieră.
Barcelona este clubul la care Lewandowski vrea să meargă, iar discuțiile dintre cele două părți s-ar fi intensificat în ultimele zile. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, atacantul ar fi vorbit în ultimele zile de două ori cu Xavi.
Polonezul i-ar fi comunicat antrenorului Barcelonei care sunt pretențiile sale. Golgheterul de 33 de ani își dorește un contract valabil 3 sezoane, lucru care îi sperie un pic pe catalani, în condițiile în care în 2025, când ar urma să-și încheie înțelegerea cu clubul blaugrana, Lewandowski ar avea aproape 37 de ani.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Negocierile continuă, însă, pentru că fotbalistul își dorește foarte mult să ajungă pe Camp Nou, motiv pentru care, potrivit sursei citate, nici nu a discutat cu vreun alt club până în acest moment.
Citește și:

Bayern a confirmat despărțirea de Lewandowski

Bayern se vede pusă într-o ipostază nedorită, dar se pare că oficialii de pe Allianz Arena s-au împăcat cu ideea că își vor pierde golgheterul. Prestigioasa publicație Bild a anunțat că nemții vor accepta o ofertă cuprinsă între 35 și 40 de milioane de euro pentru Lewandowski.
Despărțirea golgheterului de Bayern a fost confirmată weekend-ul trecut de directorul sportiv al bavarezilor. Hasan Salihamidzic a declarat că a purtat o discuție cu fotbalistul, care i-ar fi spus că nu vrea să accepte oferta pe care clubul i-a făcut-o.
"Am vorbit cu el. M-a informat că nu vrea să accepte oferta noastră de prelungire a contractului și că i-ar plăcea să plece de la club", a declarat Salihamidzic pentru Sky Sports Germania.
Astfel, se pare că bavarezii sunt conștienți că Lewandowski va pleca de la club și nu se vor opune unui transfer al polonezului dacă pe numele său va veni o ofertă convenabilă financiar. Șefii de pe Allianz Arena speră să aibă timpul pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
IERI LA 13:43
Bundesliga
Bayern, de neînduplecat! Bavarezii au refuzat și a doua ofertă a Barcelonei pentru Lewandowski
IERI LA 12:17