Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski s-a decis! Pleacă de la Bayern pentru că oferta nemților l-a dezamăgit. Unde vrea să meargă

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2022 la 16:28 GMT+3

Robert Lewandowski mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului 2023, dar se pare că despărțirea fotbalistului de campioana din Bundesliga se va face la finalul actualei stagiuni. Polonezul și-ar fi dat acordul pentru a semna cu Barcelona.

Robert Lewandowski (Bayern)

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski este tot mai decis să plece de la Bayern Munchen. La începutul săptămânii, jurnaliștii catalani au anunțat că atacantul în vârstă de 33 de ani ar fi bătut palma cu cei de la Barcelona pentru a merge la finalul acestui sezon pe Camp Nou, dar pentru ca mutarea să aibă loc, Lewandowski a trebuit să poarte o discuție cu oficialii lui Bayern, pentru a-i convinge să-l lase să plece.
Acum, cei de la publicația Sport.es au scris că fotbalistul ar fi discutat cu nemții, a căror ofertă l-a dezamăgit, astfel că și-ar fi dat acordul pentru a se transfera în Spania, unde este dorit foarte tare de șefii Barcelonei.
Polonezului nu i-a convenit că cei de la Bayern i-au oferit doar un an în plus de contract și s-ar fi decis să plece de la Munchen. Cel mai probabil, bavarezii nu vor renunța la el fără a încasa o sumă importantă de bani, astfel că sunt așteptate negocieri intense între cele două cluburi.
Conform sursei citate, catalanii ar fi pregătiți să achite cel mult 60 de milioane de euro pentru Lewandowski, care este cotate de site-ul transfermarkt.com la 50 de milioane de euro.
Citește și:

LEWANDOWSKI A RENUNȚAT LA UN CONTRACT IMPORTANT DIN CAUZA RĂZBOIULUI

Polonezul Robert Lewandowski, atacantul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, a rupt cooperarea cu gigantul chinez în telecomunicații Huawei, acuzat de presă de colaborare cu Rusia în contextul războiului din Ucraina. Compania chineză a respins însă aceste acuzații, calificându-le drept "fake news".
"Noi am luat astăzi decizia de a pune capăt cooperării de marketing între Robert Lewandowski și Huawei. Astfel, realizarea tuturor prestațiilor promoționale a fost suspendată din partea noastră", a declarat agentul fotbalistului Tomasz Zawislak într-un comunicat dat publicității la începutul acestei săptămâni, fără să precizeze motivul ruperii contractului.
Conform presei poloneze, decizia este legată de un articol publicat de cotidianul britanic Daily Mail care acuză Huawei că ar fi ajutat Rusia să securizeze internetul în fața atacurilor hacker-ilor pro-ucraineni.
Daily Mail a citat în articolul său un raport publicat pe un site chinez și care a dispărut ulterior. Grupul chinez a confirmat, la rândul său, ruptura contractului. "Huawei CBG Poland regretă finalul parteneriatului cu Robert Lewandowski. Noi apreciem cooperarea noastră de mai mulți ani și îi urăm mult noroc pentru viitor", a indicat Huawei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo