Ronald Koeman a fost demis de la Barcelona după eșecul cu nou-promovata Rayo Vallecano. Deznodământul era unul previzibil, având în vedere rezultatele extrem de slabe de la începutul acestui sezon, chiar dacă olandezul a fost salvat în câteva rânduri de câte o victorie.
Koeman a fost scos țar ispășitor pentru eșecurile în serie din ultima vreme, dar jucătorii se simt și ei vinovați de faptul că lucrurile nu au mers. Acest lucru reiese din reacțiile acestora din mediul on-line odată cu "mazilirea" tehnicianului.
Mai mulți fotbaliști ai catalanilor au ținut să-i mulțumească lui Koeman pentru perioada petrecută alături pe Camp Nou, dar mesajul lui Pedri a ieșit în evidență în mod deosebit. Nici nu avea cum să fie altfel, ținând cont de faptul că tănărul jucător a primit credit maxim din partea lui Koeman, care a și decis să fie păstrat la prima echipă în vara anului trecut, după împrumutul la Las Palmas, club de la care a fost cumpărat în 2019.
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20
"Îmi pare rău că lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am dorit, domnule. Vă voi fi mereu recunoscător pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mi-ați oferit încredereadin prima clipă. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat oportunitatea de a-mi îndeplini visul la Barcelona. Vă doresc numai bine atât pe plan personal, cât și profesional", a scris Pedri pe profilul său de Instagram.
"Mulțumesc pentru tot, Mister! Mult succes pe viitor", a postat Sergio Busquets pe rețelele de socializare.
"A fost o mare plăcere să vă fiu la dispoziție. Vă doresc tot norocul din lume pe viitor. O îmbrățișare mare, domnule...", a scris Pique pe contul personal de Twitter.
Citește și:

RONALD KOEMAN, REVOLTAT DE MODUL ÎN CARE A FOST DAT AFARĂ DE LA BARCELONA

Așa cum a relatat presa din Spania, Joan Laporta l-a înștiințat pe Koeman despre demitere chiar în avionul cu care catalanii s-au întors la Barcelona după eșecul cu Rayo. Batavul se gândea că nu va mai primi credit, dar se gândea că cei din conducere îl vor anunța într-un cadru formal, într-unul din birourile de la sediul clubului.
Koeman a fost neplăcut surprins de atitudinea lui Laporta și, la rândul său, și-a anunțat stafful tehnic de hotărâre înainte să aterizeze la Barcelona.
"La sosirea la Ciudad Deportiva, fostul antrenor i-a strâns pe toți jucătorii pentru a-i informa că nu mai este antrenor și a își lua rămas bun de la ei. Le-a spus că a fost o demitere suprarealistă, din cauza modului în care s-a produs. Ulterior, antrenorul s-a dus la biroul său, unde jucătorii au trecut unul câte unul pentru a-și lua rămas bun în mod privat. Koeman și-a împachetat lucrurile și a fost ultimul care a părăsit baza", notează Marca.
Un simbol al Barcelonei, tehnicianul batav nu credea că Laporta, care întotdeauna a avut respect pentru fostele glorii îl va trata astfel, chiar dacă decizia în sine nu are cum să îl fi surprins judecând cât de jos a dus echipa. Koeman va fi aproape sigur înlocuit cu Xavi, tehnicianul lui Al Sadd dându-și deja acordul de principiu pentru a prelua gruparea pe care visa să o antreneze.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona amenință o națională de la Mondial cu reclamarea la FIFA! De ce sunt catalanii în alertă
24/11/2022 LA 08:35
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17