Atletico Madrid - Barcelona a fost cel mai așteptat meci al etapei a 8-a din La Liga. Niciuna dintre echipe nu strălucise în acest debut de sezon, dar parcă problemele catalanilor erau mai mari și acest lucru s-a văzut aseară.Lemar a deschis scorul în minutul 23, iar Luis Suarez, care a fost îndepărtat din tabăra catalanilor de către Koeman, a marcat în minutul 44.
Astfel, Luis Suarez a reușit să înscrie împotriva tuturor celor 31 de echipe din La Liga pe care le-a înfruntat în carieră.Suarez nu a dorit să plece de la Barcelona, însă venirea lui Koeman la echipă în vara lui 2020 i-a schimbat total soarta uruguayanului, care a ajuns în cele din urmă la una dintre marile rivale ale Barcelonei, Atletico Madrid. Luis Suarez încă este supărat de modul în care a fost îndepărtat de pe Camp Nou, dar aseară și-a luat revanșa și a marcat împotriva fostei echipe. Reacție lui Koeman la golul său a fost fără doar și poate o revanșă dulce pentru fotbalist.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
ACUM 6 ORE

Ronald Koeman, viitor sub semnul întrebării la Barcelona

Ronald Koeman, (încă) antrenorul catalanilor, a oferit o primă reacție după meci. Deși toată lumea a presupus că olandezul va fi demis după meciul cu Atletico Madrid, Joan Laporta a ieșit public înainte de super-duelul de pe Wanda Metropolitano și și-a schimbat decizia la 180 de grade. Laporta l-a asigurat pe olandez că va continua ca antrenor al Barcelonei și după meciul de ieri seară, indiferent de rezultat.
Într-o săptămână foarte complicată și când părea că răbdarea a fost epuizată, Laporta l-a apărat în mod surprinzător pe olandez: "Ronald Koeman va continua să fie antrenor al Barcelonei, merită încredere", a spus el, deși în urmă cu câteva zile părea că înfrângerea de la Lisabona în fața Benficăi îi va fi "fatală" olandezului.

Ce a spus Ronald Koeman după meciul pierdut de Barcelona la Atletico Madrid

"Dacă mă simt susținut? Da, acum chiar simt că am susținerea clubului. Președintele Joan Laporta vede situația așa cum o văd și eu, dar bineînțeles că depind de rezultate, lucru care este valabil pentru orice antrenor.
Am vorbit la telefon aseară și azi de dimineață despre perioada pe care clubul o traversează. Măcar acum avem claritate. Îl felicit pe Laporta pentru că a stabilit pacea la echipă. Acum trebuie să facem totul pentru a face acest proiect să înainteze, însă este normal să ceară rezultate. Vom munci pentru a le livra.
https://i.eurosport.com/2021/10/03/3230685.jpg
Cât despre meci... ce mai e de spus? Primul lor gol a provenit dintr-o greșeală a noastră. Înainte de meci am vorbit despre cum trebuie să ne apărăm și nu am făcut asta și în meci. Nici noi nu am avut șanse prea multe. Momentul decisiv a venit la golul al doilea. Atunci s-a decis soarta meciului", a spus Koeman la conferința de presă de după meci.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
ACUM 13 ORE
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20