Barcelona se află într-o situație complicată în acest moment, din cauza problemelor financiare, accidentărilor și plecarea lui Leo Messi.
Printre aceste probleme, fanii catalani au primit și o veste bună în cursul zilei de sâmbătă. Barcelona a anunțat că au fost înregistrate contractele lui Memphis Depay, Eric Garcia și Rey Manaj.
Înregistrarea noilor contracte a fost posibilă datorită lui Gerard Pique. Potrivit clubului catalan, fundașul central în vârstă de 34 de ani a acceptat o reducere substanțială a salariului. De asemenea, Barcelona negociază în aceste zile și cu Sergio Busquets și Jordi Alba pentru a adapta salariile la situația financiară în care se află clubul.Barcelona a precizat că ambii jucători sunt dispuși să coopereze.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png

Koeman: "Ne va fi greu fără Messi, suntem în tranziție"

Înainte de meciul de debut cu Real Sociedad, Ronald Koeman a susținut o conferință de presă și declarat că se așteaptă ca Antoine Griezmann să facă un pas în față, pentru a suplini plecarea lui Messi.
"Iubesc să lucrez cu Griezmann, este un jucător de echipă, care mereu ajută chiar și fără minge, este mereu fericit, îi încurajează pe ceilalți. Trebuie să facă pasul următor și să fie și mai eficient. Va deveni mai important fără Leo, deoarece știu că poate evolua pe postul său.
Sigur că ne va fi mai greu să înscriem goluri. Messi a marcat de 30 de ori sezonul trecut. Așa că alți jucători trebuie să ne aducă mai mult și să facă pasul următor, dar e mai mult vorba de echipă acum, nu doar de un jucător. Trebuie să o facem împreună. Sperăm să revină câțiva fotbaliști după accidentările lor, cum ar fi Ansu Fati și Coutinho, apoi vom avea un lot puternic. Vom munci mai mult, vom face mai mult pentru a reuși ce se așteaptă lumea de la noi.
Încă suntem în tranziție. Trebuie să înțelegem că acest început de sezon este dificil. Încă avem COVID prin preajmă, dar și jucători accidentați, așa că nu putem să jucăm cu toți, pentru că ne lipsesc oameni buni. Am făcut un presezon bun, au venit câțiva jucători tineri, dar dacă vor reveni și cei accidentați, lotul rămâne unul puternic", a spus Koeman.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39