Barcelona se află într-o situație complicată în acest moment, din cauza problemelor financiare, accidentărilor și plecarea lui Leo Messi.
Printre aceste probleme, fanii catalani au primit și o veste bună în cursul zilei de sâmbătă. Barcelona a anunțat că au fost înregistrate contractele lui Memphis Depay, Eric Garcia și Rey Manaj.
Înregistrarea noilor contracte a fost posibilă datorită lui Gerard Pique. Potrivit clubului catalan, fundașul central în vârstă de 34 de ani a acceptat o reducere substanțială a salariului. De asemenea, Barcelona negociază în aceste zile și cu Sergio Busquets și Jordi Alba pentru a adapta salariile la situația financiară în care se află clubul.Barcelona a precizat că ambii jucători sunt dispuși să coopereze.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png

Koeman: "Ne va fi greu fără Messi, suntem în tranziție"

Înainte de meciul de debut cu Real Sociedad, Ronald Koeman a susținut o conferință de presă și declarat că se așteaptă ca Antoine Griezmann să facă un pas în față, pentru a suplini plecarea lui Messi.
"Iubesc să lucrez cu Griezmann, este un jucător de echipă, care mereu ajută chiar și fără minge, este mereu fericit, îi încurajează pe ceilalți. Trebuie să facă pasul următor și să fie și mai eficient. Va deveni mai important fără Leo, deoarece știu că poate evolua pe postul său.
Sigur că ne va fi mai greu să înscriem goluri. Messi a marcat de 30 de ori sezonul trecut. Așa că alți jucători trebuie să ne aducă mai mult și să facă pasul următor, dar e mai mult vorba de echipă acum, nu doar de un jucător. Trebuie să o facem împreună. Sperăm să revină câțiva fotbaliști după accidentările lor, cum ar fi Ansu Fati și Coutinho, apoi vom avea un lot puternic. Vom munci mai mult, vom face mai mult pentru a reuși ce se așteaptă lumea de la noi.
Încă suntem în tranziție. Trebuie să înțelegem că acest început de sezon este dificil. Încă avem COVID prin preajmă, dar și jucători accidentați, așa că nu putem să jucăm cu toți, pentru că ne lipsesc oameni buni. Am făcut un presezon bun, au venit câțiva jucători tineri, dar dacă vor reveni și cei accidentați, lotul rămâne unul puternic", a spus Koeman.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg

Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40