Ronald Koeman reușise să repună Barcelona pe linia de plutire, prin victoriile cu Valencia și Dinamo Kiev, dar eșecul în derby-ul cu Real Madrid a reaprins spiritele la gruparea blaugrana. Presa iberică scrie că postul olandezului este din nou în pericol, iar majoritatea fanilor își doresc și ei o schimbare pe banca tehnică.
De altfel, primul semn al faptului că suporterii și-au pierdut îndrederea în Koeman a venit chiar după El Clasico, când mașina tehnicianului a fost blocată de fanii nervoși, iar lucrurile au fost la un pas să degenereze.
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20
Citește și:

Koeman nu i-a iertat pe suporterii care i-au blocat mașina după El Clasico

Antrenorul Barcelonei a susținut astăzi o conferință de presă, iar printre subiectele abordate a fost și nefericitul episod de la finalul partidei cu Real. În mod normal, după astfel de incidente antrenorii încearcă să îngroape securea războiului, dar Koeman nu a ezitat să-i critice aspru pe suporteri pentru gestul de duminică.
"Nu cred că există o soluție pentru a orpi astfel de incidente, în opinia mea este o problemă socială. Sunt oameni lipsiți de educație. Acești oameni nu știu care sunt normele și valorile societății. Atmosfera de pe stadion, chiar și la 0-2, era cu totul alta față de ce am resimțit în afara stadionului. Nu trebuie să le dăm multă atenție acestor oameni.
Astfel de lucruri s-au mai întâmplat în trecut, cu mai mulți jucători și cu familiile lor, chiar și Puyol a trecut printr-un astfel de episod. E păcat că nu poți să pleci acasă în siguranță, este o problemă socială", a spus Koeman, citat de Marca.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Barcelona amenință o națională de la Mondial cu reclamarea la FIFA! De ce sunt catalanii în alertă
24/11/2022 LA 08:35
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17