Barcelona trece printr-o perioadă extrem de dificilă la începutul acestui sezon. După despărțirea de Lionel Messi din luna august și problemele financiare cu care se confruntă clubul, fanii catalani au motive de nemulțumire și legate de parcursul sportiv al echipe.
În La Liga, Barcelona se află abia pe locul 9 după 7 etape, cu 12 puncte, iar în UEFA Champions League a pierdut la scor primele două partide, cu Bayern Munchen și Benfica. După aceste rezultate slabe, principalul vinovat a fost găsit antrenorul echipei, Ronald Koeman. În ciuda criticilor venite din toate direcțiile, președintele catalanilor, Joan Laporta, a anunțat că tehnicianul olandez are susținerea sa și nu se pune problema unei demiteri.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02

Ronald Koeman spune că este obișnuit cu criticile

Înaintea partidei cu Valencia de pe teren propriu, prima în care stadionul Camp Nou poate fi ocupat la capacitate maximă, Ronald Koeman a susținut o conferință de presă și a vorbit, printre altele, despre criticile aduse la adresa sa din ultima perioadă:
"Sunt obișnuit cu asta. Nu vă faceți griji, într-un club așa mare există mereu asemenea lucruri, nu este prima oară. Și sezonul trecut s-a vorbit foarte mult despre antrenor. Președintele clubului m-a apărat și susținut, lucrurile sunt bune din acest punct de vedere. E normal ca fiecare antrenor să câștige meciuri pentru a putea continua.
Mereu încerc să rămân calm, dar nu este ușor. Cel mai important lucru este să ne folosim energia acolo unde avem certitudinea că putem influența lucrurile. Să ne antrenăm și să îmbunătățim anumite lucruri atunci când ne pregătim pentru meciurile următoare și să le câștigăm, pentru că asta contează cel mai mult", a declarat Koeman.
În ciuda rezultatelor din ultima perioadă, Ronald Koeman are în continuare sprijinul președintelui Joan Laporta. Cu toate acestea, presa din Spania a scris recent că în spatele acestui sprijin se află, de fapt, Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff. Potrivit presei din Spania, Jordi l-ar fi rugat pe Laporta să îi mai acorde o șansă antrenorului olandez.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20