Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman, despre criticile din ultima perioadă: "Sunt obișnuit, nu e prima oară"

Alex Masgras

Actualizat 16/10/2021 la 15:50 GMT+3

Ronald Koeman a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei dintre Barcelona și Valencia despre criticile la care a fost supus în ultima perioadă, spunând că este obișnuit cu acestea.

Ronald Koeman sulla panchina del Barcellona - Stagione 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Barcelona trece printr-o perioadă extrem de dificilă la începutul acestui sezon. După despărțirea de Lionel Messi din luna august și problemele financiare cu care se confruntă clubul, fanii catalani au motive de nemulțumire și legate de parcursul sportiv al echipe.
În La Liga, Barcelona se află abia pe locul 9 după 7 etape, cu 12 puncte, iar în UEFA Champions League a pierdut la scor primele două partide, cu Bayern Munchen și Benfica. După aceste rezultate slabe, principalul vinovat a fost găsit antrenorul echipei, Ronald Koeman. În ciuda criticilor venite din toate direcțiile, președintele catalanilor, Joan Laporta, a anunțat că tehnicianul olandez are susținerea sa și nu se pune problema unei demiteri.
Newcastle - Tottenham, etapa 8

Ronald Koeman spune că este obișnuit cu criticile

Înaintea partidei cu Valencia de pe teren propriu, prima în care stadionul Camp Nou poate fi ocupat la capacitate maximă, Ronald Koeman a susținut o conferință de presă și a vorbit, printre altele, despre criticile aduse la adresa sa din ultima perioadă:
"Sunt obișnuit cu asta. Nu vă faceți griji, într-un club așa mare există mereu asemenea lucruri, nu este prima oară. Și sezonul trecut s-a vorbit foarte mult despre antrenor. Președintele clubului m-a apărat și susținut, lucrurile sunt bune din acest punct de vedere. E normal ca fiecare antrenor să câștige meciuri pentru a putea continua.
Mereu încerc să rămân calm, dar nu este ușor. Cel mai important lucru este să ne folosim energia acolo unde avem certitudinea că putem influența lucrurile. Să ne antrenăm și să îmbunătățim anumite lucruri atunci când ne pregătim pentru meciurile următoare și să le câștigăm, pentru că asta contează cel mai mult", a declarat Koeman.
În ciuda rezultatelor din ultima perioadă, Ronald Koeman are în continuare sprijinul președintelui Joan Laporta. Cu toate acestea, presa din Spania a scris recent că în spatele acestui sprijin se află, de fapt, Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff. Potrivit presei din Spania, Jordi l-ar fi rugat pe Laporta să îi mai acorde o șansă antrenorului olandez.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo