Real Madrird a perfectat deja primul transfer important al anului. Antonio Rudiger și-a dat acordul să meargă pe Bernabeu și după ce va efectua vizita medicală va semna un contract pe 4 ani, până în 2026.
Negocierile dintre madrileni și reprezentanții fundașului au fost lungi, asta pentru că pretențiile financiare ale acestuia au fost substanțiale, lucru normal dacă ținem cont de faptul că Realul nu va plăti niciun cent în schimbul său. Conform Marca, Rudiger ar fi cerut un salariu stagional de 12 milioane de €, dar în final a acceptat o ofertă ceva mai mică.
Sursa citată anunță că fundașul va primi 8 milioane de € la semnătură și va avea un salariu anual de 9 milioane de €. Asta se traduce într-o medie de 11 milioane de € pe sezon, cu un milion mai puțin față de ceea ce a cerut jucătorul inițial.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 5 ORE
Citește și:

Antonio Rudiger, plătit regește la Real Madrid

Pe lângă acești bani, Realul va plăti alte 15 milioane de € sub formă de comisioane către agenții fotbalistului. Astfel, clubul blanco va investi un total de 59 de milioane de € pentru achiziționarea lui Rudiger, o afacere care pare extrem de profitabilă la prima vedere.
Ajuns la 29 de ani, germanul este la maturitatea deplină în carieră, iar evoluțiile sale de la Chelsea din ultimul an și jumătate îl recomandă pentru a deveni un lider în defensiva Realului. De menționat că Rudiger a fost dorit și de alte forțe ale Europei, printre care Bayern Munchen, Barcelona sau Juventus, dar în cele din urmă a ales Real Madrid.
Chelsea a încercat pe toată căile să-l convingă pe Rudiger să rămână pe Stamford Bridge, dar se pare că acesta a decis de mult timp să plece la finalul contractului. În perioada în care Frank Lampard era antrenorul londonezilor, germanul intrase într-un con de umbră, nefiind folosit cu frecvență de antrenor, dar rolul său la Chelsea a fost tot mai important odată cu ajungea lui Tuchel pe bancă.
Rudiger a ajuns la Chelsea în 2017, londonezii plătind pentru el 35 de milioane de € către AS Roma. În cele 5 sezoane petrecute pe Stamford Bridge, germanul a cucerit 5 trofee, cel mai important fiind cel din UEFA Champions League, în 2021. Rudiger s-ar putea despărți de Chelsea cu un alt trofeu, echipa lui Tuchel fiind calificată în finala Cupei Angliei, unde o va înfrunta pe Liverpool.
https://i.eurosport.com/2022/04/26/3362450.jpg
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 6 ORE
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 7 ORE