Tehnicianul italian i-a folosit în centrul apărării pe Eder Militao și David Alaba, cuplu de fundași care au jucat împreună și sezonul trecut. Rudiger a fost folosit o repriză, după care a fost schimbat la pauză cu Ferland Mendy, fundașul de bandă de bază al madrilenilor din sezonul trecut.
Ancelotti a explicat decizia de a-l folosi pe Rudiger în aceea poziție și s-a arătat încântat de rezultatul experimentului său.
"Mi-a plăcut mult [vorbind despre Rudiger]. Nu sunt nebun și el este foarte inteligent. Poate juca în acea poziție la fel de bine precum poate face schimb cu Alaba în timpul meciului. Nu au făcut asta astăzi, pentru că a mers bine.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
[Alaba] ca fundaș stânga, doar când este necesar. Nu vreau să schimb perechea de anul trecut", a declarat tehnicianul grupării de pe Santiago Bernabeu, citat de Mirror.
Citește și:

Rudiger are o mică experiență pe acest post

Fostul fundaș al lui Chelsea a mai fost folosit în partea stângă a apărării și în echipa lui Tuchel, când antrenorul neamț folosea un sistem cu trei fundași. Rudiger a fost folosit în trecut în banda apărării și în echipa națională, însă pe partea dreaptă.
David Alaba poate fi folosit la rândul său în banda stângă, fiind obișnuit cu acest post din perioada în care juca pentru Bayern Munchen. Fundașul austriac a fost preferat de Ancelotti în centrul apărării și s-a descurcat foarte bine pe acel post, iar tehnicianul italian pare să încerce din nou o reprofilare și cu Rudiger.
Neamțul poate fi folosit din nou de Ancelotti pe postul de fundaș stângă în cele două partide de pregătire rămase pentru "los blancos", împotriva lui Juventus și Club America.
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36
Liga
Kounde e jucătorul Barcelonei! Toate detaliile mutării care închide o campanie stelară a catalanilor
26/07/2022 LA 07:32