Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rudiger, salariu regesc la Real Madrid! Topul celor mai bine plătiți jucători de la campioana Europei

Nicu Savin

Publicat 02/06/2022 la 17:25 GMT+3

Antonio Rudiger a fost prezentat astăzi la Real Madrid, iar fundașul german va fi printre cei mai bine plătiți jucători de la campioana Europei. Lider în acest top este Eden Hazard, care are un venit stagional mult peste prestațiile sale.

Antonio Rüdiger gilt unter Flick als gesetzt

Credit imagine: SID

Antonio Rudiger este primul transfer de răsunet realizat de Real Madrid în această vară. Germanul a ajuns pe Bernabeu liber de contract, după ce a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu Chelsea. Chiar dacă nu a plătit niciun ban în schimbul fundașului, campioana Europei va cheltui o sumă consistentă cu acesta, salariul său fiind unul uriaș.
Conform as.com, Rudiger a semnat un contract pe 4 ani și va avea un salariu stagional de aproximativ 7 milioane de €, la care se vor adăuga bonusuri de performanță. Astfel, venitul său ar putea ajunge la 9 milioane de milioane de €. La această sumă se adaugă și cele 8 milioane de € primite de Rudiger ca primă de instalare.
Astfel, fundașul de 29 de ani va fi printre cei mai bine plătiți jucători de la campioana Europei. Salariul său va fi similar cu cel al contracandidaților săi pe post: David Alaba (10 milioane de €) și Eder Militao. Brazilianul are un venit redus în acest moment, dar sursa citată notează că va primi o mărire substanțială odată cu semnarea noului contract, care este iminentă.
Citește și:

Eden Hazard, cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid

Până acum câteva zile, Gareth Bale era "regele" salariilor de la Real Madrid. Galezul câștiga 16 milioane de € net pe sezon. Odată cu plecarea sa de pe Bernabeu, cel mai bine plătit "galactic" va fi Eden Hazard. Belgianul încasează 12 milioane de € pe an, o sumă imensă dacă ținem cont că rolul său în echipă a fost insignifiant de când a fost cumpărat de la Chelsea.
Hazard este urmat în topul salariilor de jucători precum Karim Benzema, Luka Modric, Toni Kroos sau Thibaut Courtois, care iau în jur de 10 milioane de € fiecare.
Antonio Rudiger va câștiga la Real Madrid mai mult decât alți jucători importanți de la echipă, precum Casemiro (6 milioane de €), Dani Carvajal (4,5 milioane de €) sau Rodrygo (3,5 milioane de €). De notat că și în cazul brazilianului vom vorbi despre un salariu mai mare după ce își va prelungi contractul, lucru așteptat să se întâmple în următoarea perioadă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo