Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ruptura cu Barcelona este evidentă! Samuel Umtiti a răspuns ironic când a fost întrebat dacă mai are loc la echipă

Razvan Circeag

Publicat 23/08/2021 la 13:29 GMT+3

Barcelona vrea să scape de Umtiti, dar fundașul nu vrea să plece. Întrebat dacă mai are loc în echipa Barcelonei, acesta a oferit un răspuns ironic.

Samuel Umtiti, Barcellona (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Samuel Umtiti se află în centrul unei controverse destul de mari la Barcelona. Clubul își dorește cu orice preț să scape de fundașul francez, dar acesta nu vrea să plece de pe Camp Nou. Conform presei spaniole, Umtiti a cerut o ultimă șansă pentru a demonstra că merită să rămână la Barcelona, dar după meciurile de pregătire dinaintea noului sezonul, catalanii nu au fost mulțumiți de prestațiile acestuia.
Înțelegerea ar fi fost că dacă va evolua mulțumitor în amicale, cei de la Barcelona îl vor păstra, dacă nu, trebuie să fie de acord să rezilieze contractul.Francezul nu și-a respectat promisiunea și acum catalanii vor să încheie unilateral contractul.

Umtiti are zilele numărate la Barcelona

Samuel Umtiti are un salariu de 12 milioane de euro pe an și problemele financiare pe care le au cântăresc extrem de mult în decizia de a scăpa cu orice preț de francez.
În momentul în care un reporter spaniol l-a întrebat despre locul său din echipa Barcelonei, Umtiti a răspuns "Am loc în mașina mea!". Semn că fotbalistul este pe deplin conștient că nu mai are loc pe Camp Nou.
Umititi a fost inclusiv huiduit de fanii catalani în momentul în care a fost introdus pe teren, într-un meci amical.
Fundașul francez a fost titular cândva la Barcelona, însă în ultimele sezoane s-a confruntat cu mai multe accidentări și a început să prindă tot mai puține minute.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo