Samuel Eto'o a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Barcelonei în cei 5 ani petrecuți pe Camp Nou (2005-2009). Camerunezul a câștigat în acea perioadă 3 titluri de campion în La Liga și 2 trofee UEFA Champions League, numărându-se printre marcatori în finalele din 2006 (2-1 cu Arsenal) și 2009 (2-0 cu Manchester United).
Ulterior, atacantul a ajuns la Inter, unde a avut 2 sezoane incredibile sub comanda lui Jose Mourinho, fiind o piesă de bază în echipa care reușea tripla istorică în 2010 (Campionat, Cupă și Champhions League).
Eto'o a oferit un amplu interviu spaniolilor de la Marca, în care a abordat mai multe subiecte. Rugat să spună care dintre echipele la care a excelat i-a rămas mai mult în suflet, camerunezul a menționat că Barcelona și Inter sunt la același nivel.
Cupa Mondială FIFA
Predicții bizare din partea ambasadorilor CM din Qatar. Posibila finală care e ridiculizată de fani
15/11/2022 LA 20:43
"Este aceeași iubire. Nu pot alege. E ca și cum ai alege între mamă și tată. Am venit la Barça datorită lui Joan Laporta. M-am dusacolo pentru că a insistat foarte mult. Și apoi, la Inter, am întâlnit un fel de „zeu”, care este Massimo Moratti (n.r. fostul proprietar al nerrazzurrilor). Un bărbat incredibil, iubitor. Și m-am descurcat bine la ambele echipe.", a spus Eto'o.
Citește și:

Samuel Eto'o: "Voi purta mereu Realul în inima mea"

Eto'o a ajuns la Barcelona în 2004, de la Mallorca, dar clubul care l-a adus în Europa a fost Real Madrid. Pe Bernabeu, camerunezul nu a primit suficiente șanse și a fost mai mereu împrumutat, la Leganes sau Espanyol, și cedat definitiv la Mallorca în 2000, pentru o sumă modică.
Deși nu a avut parte de un tratament adecvat la Real Madrid, Eto'o a declarat că va păstra mereu în inimă gruparea madrilenă, menționând că plecarea sa de pe Bernabeu s-a datorat unei decizii a conducerii de la acea vreme.
"Întotdeauna voi fi recunoscător entității, indiferent de deciziile luate de unele persoane. Președinții iau decizii, dar voi purta mereu Realul în inima mea.", a punctat Eto'o.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
La Liga
Thierry Henry, "înțepat" de un fost coechipier celebru: "Cu siguranță nu era de nivel meu"
29/10/2022 LA 12:48
Fotbal
Samuel Eto'o a recunoscut frauda! Fostul fotbalist, condamnat la aproape 2 ani de închisoare
20/06/2022 LA 14:26