Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șansele lui Lionel Messi să revină la Barca, spulberate. Ce a declarat Laporta

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 29/03/2022 la 12:01 GMT+3

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a dezminţit informaţiile referitoare la posibila revenire a starului Lionel Messi pe Camp Nou, afirmând că în acest moment gruparea pe care o conduce "nu ia în considerare" o astfel de eventualitate.

Lionel Messi

Credit imagine: facebook

În ultimele săptămâni, în presa sportivă internaţională au apărut informaţii conform cărora anturajul lui Messi i-ar fi contactat pe oficialii clubului catalan în scopul întoarcerii sale la Barca, de care argentinianul s-a despărţit în vara anului trecut, când a semnat cu Paris Saint-Germain.
"Nu am primit niciun mesaj din partea lui Messi pentru revenirea la Barca. Nici de la anturajul său. Iar noi nu luăm în considerare acest lucru pentru moment. Construim o nouă echipă tânără, combinată cu jucători experimentaţi care fac o simbioză bună, ce începe să funcţioneze. Dar Leo este Leo, cel mai bun jucător din lume. Cu starea sa de spirit, Messi este un învingător şi merită respectul, atât ca jucător, cât şi ca persoană", a spus Laporta.

Lionel Messi a părăsit în lacrimi Barcelona, în vara anului 2021

Lionel Messi (34 ani), septuplu câştigător al Balonului de Aur, a părăsit-o în lacrimi pe FC Barcelona, în septembrie 2021, după ce oficialii clubului catalan nu a putut înregistra, din cauza problemelor financiare, noul contract pe care argentinianul îl semnase la momentul respectiv cu gruparea de pe Camp Nou.
În 17 sezoane petrecute la Barcelona, Messi a cucerit 10 titluri de campion în La Liga, 4 Ligi ale Campionilor şi 7 Supercupe ale Spaniei, între alte trofee. El este jucătorul cu cele mai multe meciuri (778) şi cele mai multe goluri marcate (672) din istoria clubului catalan.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo