Thierry Henry, Zinedine Zidane, Ronaldo (Nazario) și Rafael Nadal, printre alții, cred că atacantul lui Real Madrid merită să câștige Balonul de Aur. Karim Benzema speră și el că va câștiga prestigiosul premiu care va fi decernat pe 29 noiembrie în capitala Franței. Fotbalistul lui Real Madrid, care a devenit cel mai important jucător din lotul lui Ancelotti, este cotat cu șanse mari la câștigarea Balonului de Aur.
Anul trecut a fost al doilea cel mai bun marcator din La Liga. Benzema a marcat 30 de goluri pentru club sezonul trecut și are 293 de goluri pentru echipă de la sosirea sa în 2009. Internaționalul francez spune că este fericit să fie unul dintre nominalizați, dar speră să și câștige premiul mult râvnit de cei mai buni fotbaliști ai lumii.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a făcut lumină în cazul lui Benzema! Ce șanse are atacantul să revină la Mondial
29/11/2022 LA 12:26

Karim Benzema, cu gândul la Balonul de Aur

"Balonul de Aur? Vom vedea ce se va întâmpla... dar sper că da", a spus el după victoria Franței cu 2-0 în fața Finlandei în calificările la Cupa Mondială de marți. "Sunt fericit să fiu implicat, să particip și să marchez în meciuri. Sunt atât de fericit și sper că acest lucru poate continua. În orice caz, Cupa Mondială ar trebui să fie una dintre țintele noastre, având în vedere echipa pe care o avem. Trebuie să ne pregătim bine pentru a ne atinge obiectivele și Cupa Mondială este una dintre ele, cu siguranță", a mai spus Karim Benzema.
Thierry Henry este de părere că al său compatriot trebuie să câștige Balonul de Aur. Vorbind la Journal du Dimache duminică, Henry și-a explicat decizia, spunând: "Să fim realiști, sper că poate fi el [Benzema] sau N’Golo Kante". În plus, fostul antrenor al lui Benzema, Zinedine Zidane, îl susține și el pentru a obține cel mai prestigios premiu individual din fotbalul profesionist: "Vorbim despre un jucător care merită să câștige acest Balon de Aur", a spus el la Telefoot.
"Este un jucător incredibil, am avut marea onoare de a-l antrena. Se asociază ușor cu ceilalți. Știe să facă totul în teren. Sper să fie răsplătit cu acest Balon de Aur". Legendarul Rafael Nadal i-a oferit și el sprijinul jucătorului de 33 de ani. El a scris pe Twitter: "Admirația mea ca jucător, angajamentul față de sport și profesionalism la vârsta lui. Mult succes și sprijinul meu pentru Balonul de Aur din 2021, Benzema".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Accidentarea lui Benzema, "gură de oxigen" pentru naționala Franței! Dezvăluirea făcută de L'Equipe
26/11/2022 LA 13:29
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Plusuri și minusuri după primă etapă a grupelor
25/11/2022 LA 06:09