Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a vorbit astăzi, înaintea partidei cu Sevilla, despre schimbările pe care și le dorește în fotbal pentru ca spectaculozitatea acestuia să ajungă la cote ridicate.
"Fotbalul trebuie să se schimbe și trebuie s-o facă rapid. În primul rând, trebuie să fie mai puține meciuri, se joacă mult și prost, calitatea spectacolului a scăzut, jucătorii nu mai pot, unii refuză convocarea la națională. Oboseală fizică și mentală, o grămadă de accidentări, meciuri care se termină 10-0, e timpul să spunem că ajunge", a opinat italianul.
Ancelotti a vorbit despre revenirea sa în vară la Real Madrid, pe care a mai antrenat-o între 2013 și 2015, în primul sezon câștigând Liga Campionilor.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22
"Am regăsit un campionat mai echilibrat, au crescut echipe ca Sevilla și Real Sociedad, și Rayo joacă bine. Oferta lui Real a fost o surpriză extraordinară, chiar dacă nu am pierdut niciodată legătura cu clubul. Dacă ar depinde de mine, aș rămâne toată viața, nu există loc mai bun ca acesta să joci fotbal și să trăiești. La Real totul e atât de egal și de neschimbat, singurul lucru care se schimbă sunt antrenorii.
Aceiași fizioterapeuți, aceiași magazioneri, aceiași ziariști, aceeași viziune, aceeași nevoie de măreție în ciuda pierderilor financiare înregistrate din cauza pandemiei. Peste un an, la sfârșitul lui decembrie 2022, va fi gata noul Bernabeu, iar pentru iulie Florentino Perez are intenții serioase", a spus italianul, citat de Agerpres.

Ancelotti i-a enervat pe fanii lui Everton

Carlo Ancelotti i-a supărat, din nou, în această săptămână, pe fanii fostei sale echipe, Everton. După ce tehnicianul italian a plecat fără să clipească de pe Goodison Park, atunci când Real Madrid a rămas fără antrenor, Ancelotti a făcut o declarație pe care fanii lui Everton nu au primit-o foarte bine.
La conferința de presă premergătoare partidei pe care madrilenii au disputat-o la Tiraspol, împotriva lui Sheriff, Carlo Ancelotti a fost întrebat despre dificultățile pe care le întâmpină la echipa din capitala Spaniei. În loc să ofere un răspuns direct, italianul a avut preferat să răspundă făcând o comparație între două branduri de mașini: "E mai bine să ai un Ferrari, decât un Fiat 500", a spus Ancelotti la conferința de presă.
În urma acestei declarații, fanii lui Everton s-au arătat deranjați, fiind convinși că Ancelotti a făcut o comparație clară între Real Madrid și Everton. Pentru mulți, această declarație a fost ca o răsucire a cuțitului în rană, după plecarea acestuia de la echipă. În schimb, au existat și fani care cred că Ancelotti s-a dat de gol singur, acesta fiind capabil să antreneze doar la echipe de tot, fără să poată schimba soarta unei echipe care nu este obișnuită cu rezultatele la cel mai înalt nivel.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11