Sevilla - Atletico 2-1 | Atletico are un sezon slab după standardele impuse chiar de Simeone în ultima decadă. Înfrângerea de pe Ramon Sanchez Pizjuan a fost a treia consecutivă și Atletico a ajuns pe locul 5 în La Liga, fiind depășită de miraculoasa Rayo.
Simeone a simțit faptul că Luis Suarez nu mai are eficiența din sezonul trecut și l-a schimbat pentru al 7-lea meci consecutiv. Era minutul 57 și Suarez a fost înlocuit cu brazilianul Cunha. Urugayanul a fost extrem de supărat și l-a înjurat pe antrenorul său.
"Nemernic de *****. Mereu la fel!" au citit spanioli pe buzele lui Suarez, care a marcat un singur gol în ultimele 11 partide jucate în La Liga.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Atacantul uruguyan l-a ignorat pe Simeone când a ajuns la banca de rezerve, și-a aruncat ghetele și și-a acoperit fața cu un prosop.
Citește și:

Sevilla, menține presiunea pe Real Madrid

Julen Lopetegui a lăsat naționala pentru a semna cu Real Madrid în 2018, dar a fost îndepărtat rapid după o serie de rezultate slabe. 3 ani mai târziu, antrenorul spaniol vrea să dea o mare lovitură. Lopetegui face un sezon bun cu Sevilla, care adună victorie după victorie pentru a strânge distanța fața de lider. Rakitic și Ocampos au marcat golurile victoriei cu Atletico, dar aceasta a fost doar o încălzire pentru marele meci de miercuri. Sevilla așteaptă vizita Barcelonei, într-o restanța a campionatului spaniol.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53