Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sevilla - Atletico 2-1 | Scandal fără precedent. Luis Suarez a explodat și l-a înjurat pe Simeone!

Ion Alexandru

Publicat 19/12/2021 la 10:58 GMT+2

Sevilla - Atletico 2-1 | Simeone este într-o criză de eficacitate nemaiîntâlnită în cei 10 ani de când îi antrenează pe madrileni. Luis Suarez a reacționat nervos la schimbare și l-a înjurat pe antrenorul alături de care a luat titlul în urmă cu 6 luni.

Luis Suarez a reacționat violent după ce a fost schimbat de Simeone la Sevilla

Credit imagine: Eurosport

Sevilla - Atletico 2-1 | Atletico are un sezon slab după standardele impuse chiar de Simeone în ultima decadă. Înfrângerea de pe Ramon Sanchez Pizjuan a fost a treia consecutivă și Atletico a ajuns pe locul 5 în La Liga, fiind depășită de miraculoasa Rayo.
Simeone a simțit faptul că Luis Suarez nu mai are eficiența din sezonul trecut și l-a schimbat pentru al 7-lea meci consecutiv. Era minutul 57 și Suarez a fost înlocuit cu brazilianul Cunha. Urugayanul a fost extrem de supărat și l-a înjurat pe antrenorul său.
"Nemernic de *****. Mereu la fel!" au citit spanioli pe buzele lui Suarez, care a marcat un singur gol în ultimele 11 partide jucate în La Liga.
Atacantul uruguyan l-a ignorat pe Simeone când a ajuns la banca de rezerve, și-a aruncat ghetele și și-a acoperit fața cu un prosop.
Citește și:

Sevilla, menține presiunea pe Real Madrid

Julen Lopetegui a lăsat naționala pentru a semna cu Real Madrid în 2018, dar a fost îndepărtat rapid după o serie de rezultate slabe. 3 ani mai târziu, antrenorul spaniol vrea să dea o mare lovitură. Lopetegui face un sezon bun cu Sevilla, care adună victorie după victorie pentru a strânge distanța fața de lider. Rakitic și Ocampos au marcat golurile victoriei cu Atletico, dar aceasta a fost doar o încălzire pentru marele meci de miercuri. Sevilla așteaptă vizita Barcelonei, într-o restanța a campionatului spaniol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo