În Spania, începând din 4 martie, evenimentele sportive se vor desfășura fără restricții în ceea ce privește accesul publicului. Asta înseamnă că stadioanele vor putea fi umplute la capacitate maximă, așa cum se întâmpla înainte de pandemia de coronavirus.
Potrivit unui anunț făcut de ministrul Sănătății, Carolina Darias, spectatorii vor avea obligația de a purta masca de protecție, iar fumatul și consumul de produse alimentare și băuturi alcoolice va fi interzis.
"Începând cu weekend-ul din 4 martie, evenimentele sportive, atât în aer liber, cât și în interior, se vor desfășura cu public la 100% din capacitate, având în vedere evoluția satisfăcătoare a tuturor indicatorilor epidemiologici", a declarat Carolina Darias, într-o conferință de presă.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Capacitatea stadioanelor fusese redusă, la sfârșitul lunii decembrie, la 75%, în timp ce în sălile de sport puteau intra suporteri doar în proporție de 50% din capacitate din cauza creșterii explozive a numărului de cazuri de Covid-19.
Citește și:

Dueluri tari până la finalul sezonului

Mai sunt 14 etape de disputat în acest sezon de La Liga. Real Madrid este liderul clasamentului în acest moment, după 24 de meciuri având 54 de puncte. Pe locul 2 se află Sevilla, care este la doar 4 puncte în spatele "galacticilor", în timp ce podiumul este completat de Betis, cu 43 de puncte.
Barcelona și Atletico Madrid le urmează în clasament, cu câte 39 de puncte fiecare, cu mențiunea că echipa lui Xavi are un meci mai puțin disputat.
Până la finalul sezonului, Real Madrid, marea favorită la obținerea titlului de campioană a Spaniei, le mai are de înfruntat, printre altele, pe Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid și Betis. Returul derby-ului cu marea rivală din Catalonia va avea loc pe 20 martie.
Astfel, conform anunțului făcut de cei din Ministerul Sănătății, El Clasico se va juca pe un Santiago Bernabeu plin, așa cum nu s-a mai întâmplat în ultimii ani.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00