Erling Haaland este unul dintre fotbaliștii care ar putea fi protagonistul unui transfer în vara acestui an, când i se activează o clauză de reziliere din contract, în valoare de 75 de milioane de euro. Pe urmele sale sunt mai multe cluburi de top din Europa, printre care se remarcă Real Madrid, Barcelona, PSG și Manchester City.
Recent, presa din Spania a anunțat că norvegianul este mai aproape ca niciodată de a semna cu "galacticii", tatăl acestuia având zilele trecute o întâlnire cu reprezentanții clubului blanco.
Cu toate astea, jurnaliștii publicației catalane Sport au scris că cei de la Barcelona nu au renunțat la lupta pentru semnătura starului de la Borussia Dortmund. Șefii de pe Camp Nou îi pregătesc o ofertă de nerefuzat fotbalistului de 21 de ani, pe care urmează să i-o prezinte în luna martie, când va avea loc o întâlnire între Joan Laporta și reprezentanții fotbalistului.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47
Conform sursei citate, catalanii îi vor oferi lui Erling Haaland un contract valabil 5 ani, care va include un salariu net de 20 de milioane de euro, la care se vor adăuga bonusuri în funcție de performanță și de trofeele câștigate de echipă.
De asemenea, oficialii clubului blaugrana îi vor promite norvegianului că, în cazul în care Barcelona va scăpa de problemele financiare din prezent, contractul acestuia va fi modificat, el urmând a primi un salariu mai mare.
Rămâne de văzut cine va câștiga lupta pentru semnătura lui Haaland, dar trebuie menționat că impresarul acestuia, Mino Raiola, are o relație foarte bună cu președintele Barcelonei, Joan Laporta, ceea ce le dă un avantaj catalanilor.
Citește și:

Haaland, anunțat ca și transferat la Real Madrid

Zilele trecute, jurnaliștii din Spania au anunțat că Alf-Inge Haaland, tatăl fotbalistului, s-a întâlnit recent cu reprezentanții grupării madrilene și și-a dat acordul de principiu pentru un transfer peste câteva luni.
La întâlnire a luat parte și avocatul Rafaela Pimenta, mâna dreaptă a impresarului Mino Raiola, care nu a putut participa din cauza unor probleme de sănătate. Întâlnirea ar fi avut loc la Monte Carlo.
Faptul că Haaland este aproape de Real Madrid a fost întărit de o declarație oferită de Javier Tebas, președintele La Liga, care este convins că norvegianul va îmbrăca tricoul blanco din sezonul viitor, la fel ca și Mbappe.
Argumentele oficialului iberic sunt că celelalte mari cluburi interesate de cei doi nu au forța financiară pentru a-și permite salariile uriașe pe care aceștia le vor solicita, menționând numele celor de la Barcelona sau Juventus.
"Real Madrid îi va lua pe Mbappe și Haaland, pentru că celelalte cluburi sunt distruse financiar, cum e cazul Barcelonei sau al celor de la Juventus. Venirea lui Mbappe este o veste grozavă pentru La Liga. Ar fi o bucurie, cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla. Nu am informații din interior, dar am văzut puține cazuri în care un jucător intrat în ultimele 6 luni de contract continuă la clubul său", a afirmat Javier Tebas.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50