FC Barcelona traversează una dintre cele mai dificile perioade din istorie, situația financiară a clubului fiind una dezastruoasă, administrația Bartomeu lăsând în urmă datorii imense. De când a redevenit președinte, Joan Laporta a promis că va redresa coarabia, dar acest lucru nu va putea fi făcut fără costuri.
Acest lucru s-a văzut deja în plan sportiv, unde catalanii au fost nevoiți să reununțe la Messi, dar ar putea exista și lovituri de imagine în viitorul apropiat.
În această perioadă, Barcelona negociază un contract de sponsorizare cu celebra companie suedeză Spotify, al cărei CEO este Daniel Ek, omul care a vrut să cumperea Arsenal în trecutul apropiat. Conform Mundo Deportivo, cele două părți au ajuns la un acord privind o colaborare pe termen scurt privind inserarea numelui companiei pe fața tricourilor de joc și pe spatele celor de antrenament, însă suedezii insistă și pentru schimbarea denumirii stadionului.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 18 ORE
Citește și:

Barcelona ar putea accepta schimbarea denumirii stadionului Camp Nou

Astfel, "Camp Nou" ar deveni "Spotify Camp Nou". Barcelona nu ar refuza o astfel de propunere, dar oficialii catalanilor își doresc un contract pe termen lung, între 15 și 30 de ani, ori actuala înțelegere cu Spotify ar urma să fie semnată pe o perioadă mult mai scurtă.
Conform sursei citate, Spotify ar urma să vireze Barcelonei în jur de 60-65 de milioane de € anual, dar suma ar putea oscila în funcție de condițiile contractuale.
Daniel Ek este un antreprenor miliardar, din Stockholm, implicat în industria IT. Omul de afaceri suedez este cunoscut în principal pentru crearea brandului Spotify. Ek este co-fondatorul și CEO-ul rețelei de streaming audio, care are 190 milioane de utilizatori, iar numai în 2021 a înregistrat încasări de peste 7 miliarde de dolari.
Potrivit Forbes, Daniel Ek are o avere estimată la 4,7 miliarde de dolari.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00