Luis Suarez va pleca, la finalul lunii iunie, de la Atletico Madrid, urmând a rămâne liber de contract după doi ani petrecuți pe Wanda Metropolitano. Într-o discuție cu jurnaliștii de la El Larguero, fotbalistul a vorbit despre posibilitatea de a juca din nou alături de Lionel Messi, fostul său coechipier de la Barcelona.
Uruguayanul nu a exclus ideea de a se reuni cu bunul său prieten peste câțiva ani, în MLS, unde cei doi sunt așteptați în echipa lui David Beckham, Inter Miami: "Cu Messi la Miami peste câțiva ani? Sper... Nu știi niciodată ce se va întâmpla. Avem o conexiune grozavă.
Nu este nimic mai frumos decât să vezi doi colegi atât de fericiți în afara terenului încât să joace extraordinar împreună", a declarat Suarez, citat de Daily Mail.
MLS
Cine sunt cei mai bine plătiți 10 jucători din istoria MLS! Bale sau Beckham nu se află pe listă
ACUM 9 ORE
Atacantul de 35 de ani a adăugat că nu se gândește încă la un transfer în America, intenția sa fiind aceea de a mai evolua cel puțin un sezon în Europa, într-un campionat de top.
"Nu, nu mă gândesc să merg acum în MLS. Îmi doresc un transfer în Europa. Spania? Evident că am lăsat o mare moștenire aici, sunt foarte mândru de cariera pe care am avut-o aici. Am primit câteva propuneri de la echipe din Spania, dar încă îmi analizez ofertele. Vreau să fiu parte a unui proiect în care să pot concura la un nivel înalt", a adăugat fotbalistul.
Citește și:

Suarez, surprins că nu a continuat la Atletico Madrid

Luis Suarez, al cărui contract cu Atletico Madrid expiră pe 30 iunie, s-a arătat surprins de faptul că oficialii clubului madrilen nu i-au făcut o propunere de prelungire a înțelegerii. Uruguayanul a recunoscut că i-ar fi plăcut să rămână pe Wanda Metropolitano încă un an.
Șefii lui Atletico nu au venit, însă, spre el cu nicio ofertă, anunțându-l cu doar o zi înainte de ultimul meci pe teren propriu că îi vor organiza o ceremonie de despărțire.
"Mi-ar fi plăcut să rămân aici pentru sezonul 2022/23. Rafa Alique (n.r. directorul departamentului de comunicare al lui Atletico) mi-a spus, cu o zi înaintea meciului cu Sevilla, că vor să-mi organizeze o ceremonie pentru a-mi lua rămas bun. Nu știam nimic.
Am 35 de ani și mă gândeam și la viitorul meu. Am avut o întâlnire cu oficialii clubului în decembrie, am convenit să vorbim în februarie, iar Alique mi-a spus că vor să-mi iau rămas bun de la fani. I-am spus: 'Bine că măcar cineva de la club îmi spune ceva'. Cred că și el a fost surprins de această situație", a mărturisit Luis Suarez.
În sezonul 2021/22, uruguayanul a reușit 11 goluri și două pase decisive pentru Atletico Madrid în La Liga.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
ACUM 11 ORE
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
IERI LA 16:15