Fanii Realului și-au pus problema doar problema diferenței de scor în partida cu Cadiz, mai ales căadversarul era și pe loc retrogradabil în La Liga. Doar că Los Blancos nu au reușit să introducă mingea în poartă, într-un meci pe care l-a dominat categoric.
Formația lui Carlo Ancelotti și-a creat nu mai puțin de 36 de ocazii de gol, iar raportul șuturilor pe spațiul porții a fost 9-0. Cifrele au fost zdrobitoare și din punct de vedere al posesie, 82-18%. Doar oaspeții au fost ocrotiți de șansă, iar la final au plecat cu un punct nesperat de pe Bernabeu.

Real Madrid a mizat din primul minut pe Eden Hazard

Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
ACUM O ZI
Real Madrid nu a putut conta pe mai mulți jucători care s-au infectat cu covid, în frunte cu Modric și Asensio, dar a fost în măsură să trimită în teren o echipă foarte puternică. În atac, Ancelotti a mizat pe Vinicius, Benzema și Hazard.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Căpitanul naţionalei Belgiei a fost titular pentru prima dată la Real, după o pauză de 3 luni. El nu a mai făcut parte din primul 11 de la partida cu Sheriff Tiraspol, disputată pe 28 septembrie, în grupele Ligii Campionilor.
Ancelotti a subliniat că titularizarea lui Hazard nu are nicio legătură cu faptul că Real Madrid nu poate conta pe şase jucători din cauza focarului de Covid-19 apărut în cadrul clubului.
"Hazard nu va fi titular pentru că ceilalţi jucători nu sunt disponibili. El a lucrat bine şi nu şi-a schimbat mentalitatea. A rămas motivat, s-a antrenat cum trebuie şi merită să joace", și-a motivat Ancelotti decizia de a-l trimite în teren din minutul 1. Eden Hazard a jucat toate cele 90 de minute, dar nici el nu a reușit să spargăghinioanele din acest meci al Realului.
După Real Madrid – Cadiz 0-0 și Sevilla – Atletico 2-1, diferența la vârf s-a redus la 6 puncte. Andaluzii au și un meci mai puțin disputat.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland s-a plâns de presiunea pusă de Borussia Dortmund asupra lui
IERI LA 11:29
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
IERI LA 16:48