Erling Haaland pare decis să plece de la Borussia Dortmund la finalul sezonului, iar Real Madrid este cea mai probabilă destinație. Conform jurnaliștilor de la Sport.es, tatăl norvegianului, Alf-Inge Haaland s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanții grupării madrilene și și-a dat acordul de principiu pentru un transfer peste câteva luni.
La întâlnire a luat parte și avocatul Rafaela Pimenta, mâna dreaptă a lui Mino Raiola, agentul lui Haaland, care nu a putut participa din cauza unor probleme de sănătate. Întâlnirea ar fi avut loc la Monte Carlo, discutându-se și despre transferul lui Aurelien Tchouameni la Real.
Astfel, Real Madrid a făcut un pas uriaș spre realizarea transferului mult visat de fani. Mutarea depinde acum de capacitatea madrilenilor de a-i satisface pretențiile financiare lui Haaland, dar și de comisioanele care trebuie plătite reprezentanților săi.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 5 ORE
Clauza de rezilierea contractului lui Haaland va fi de 75 de milioane de €, dar Realul încearcă să amortizeze această sumă prin introducerea lui Luka Jovic în tranzacție. Sârbul a jucat foarte puțin în tricoul blanco, iar ajungerea lui Haaland pe Bernabeu i-ar îngrădi și mai mult această posibilitate. Dortmund ar putea accepta să-l înregimenteze pe Jovic, acesta demonstrându-și valoarea în Bundesliga, la Frankfurt.
Citește și:

Haaland va ajunge la Real Madrid, e convins președintele La Liga

Faptul că Haaland va ajunge la Real Madrid a fost întărit de o declarație oferită de Javier Tebas, președintele La Liga. Oficialul este convins că norvegianul va îmbrăca tricoul blanco din sezonul viitor, la fel ca și Mbappe.
Argumentele oficialului iberic sunt că celelalte mari cluburi interesate de cei doi nu au forța financiară de a-și permite salariile uriașe pe care aceștia le vor solicita, menționând numele celor de la Barcelona sau Juventus.
"Real Madrid îi va lua pe Mbappe și Haaland, pentru că celelalte cluburi sunt distruse financiar, cum e cazul Barcelonei sau a celor de la Juventus. Venirea lui Mbappe este o veste grozavă pentru La Liga. Ar fi o bucurie. Este cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla pentru La Liga. Nu am informații din interior, dar am văzut puține cazuri în care un jucător intrat în ultimele 6 luni de contract continuă la clubul său", a afirmat Javier Tebas într-un interviu pentru Goal.com.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 7 ORE
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
IERI LA 16:56