Conform SER Catalunya, citat de cotidianul AS, impresarul jucătorului, Moussa Sissoko, insistă asupra faptului că francezul va continua la Barcelona până în luna iunie chiar dacă nu va accepta prelungirea contractului și nu va mai fi utilizat de Xavi.
Jucătorul de 24 de ani nu va accepta să fie supus unor presiuni suplimentare și va ajunge la o echipă din Premier League, potrivit aceleiași surse, care nu a dezvăluit, însă, numele ei.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 19 ORE

Dembele, tras pe "linie moartă" Barcelona

Xavi ar prefera ca jucătorul să plece încă din această iarnă decât să nu se folosească de serviciile sale sau să suporte presiunea uriașă din partea spectatorilor de pe Camp Nou.
Chiar dacă s-a înțeles cu un club din Premier League, extrema nu va semna în această iarnă și va rămâne sub comanda lui Xavi la Barcelona până la expirarea înțelegerii, oricât de mult și-ar dori clubul catalan să se despartă de el.
Citește și:
Mingea se află în terenul jucătorului și impresarului acestuia, iar din moment ce clubul nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu ei până acum, sunt liberi să decidă ce este mai bine pentru jucător, într-un timp util.
Iar cei doi sunt de părere că cel mai bine pentru Dembele este să rămână pe Camp Nou până la finalul sezonului. Rămâne de văzut care va fi poziția Barcelonei în această situație complicată. Mateu Alemany a oferit asigurări că nu vor mai exista oferte noi pentru Dembele de a-și prelungi contractul, iar dacă acesta nu va dori să reînnoiască, vor fi luate măsuri dure împotriva jucătorului.
Astfel, una dintre măsuri ar fi ca francezul să nu facă parte din lotul echipei lui Xavi în a doua parte a sezonului, deși antrenorul și-ar dori să se bazeze pe el.

Xavi ar prefera ca Dembele să plece

Conform AS, Xavi se simte trădat de jucător. Antrenorul consideră că jucătorul are parte de un mediu foarte toxic, mai ales de un agent care a demonstrat că se gândește foarte puțin la beneficiile sportive ale clientului său și foarte mult la buzunarul lui.
În niciun caz, antrenorul nu îl va lăsa pe Ousmane în tribune timp de șase luni, deși este conștient că cea mai bună soluție, date fiind circumstanțele, este ca acesta să plece în luna ianuarie.
În primul rând, pentru că ar elibera bugetul salarial și le-ar permite catalanilor să-și recalculeze strategia și, în al doilea rând, pentru că ar fi foarte greu de gestionat situația sportivă a francezului, mai ales având în vedere primirea nefavorabilă pe care ar avea-o pe Camp Nou, unde ar fi huiduit la fiecare minge atinsă.
În acest moment, antrenorul este în favoarea plecării francezului în luna ianuarie, nedorind ca situația jucătorului să se înrăutățească în următoarele luni.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33