Situația în jurul prelungirii lui Ousmane Dembele la Barcelona este tot mai tensionată. Agentul jucătorului francez, Moussa Sissoko, a vorbit despre acest caz la RMC Sport.
Pentru a înțelege situația tensionată dintre Ousmane Dembele și FC Barcelona, ​​trebuie să ne întoarcem în timp pentru a ne aminti două episoade pe care francezul nu le-a uitat, spune sursa citată. Primul, semnarea lui la FC Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund. Campionul mondial din 2018 a ales clubul blaugrana în defavoarea lui Manchester United și Real Madrid. Ofertele financiare au fost superioare celei din Barcelona. Clubul madrilen a vrut să-l împrumute pe Dembele apoi un an la Dortmund, cu care are relații excelente.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 11 ORE
Al doilea, la sfârșitul lui august 2019, care a lăsat o urmă și mai mare. În cursa pentru readucerea lui Neymar, FC Barcelona l-a propus monedă de schimb echipei PSG pe Ousmane Dembele. Antrenor la acea vreme, Ernesto Valverde l-a sunat chiar pe francez cerându-i să găsească o soluție în ultimele zile ale ferestrei de transfer cu PSG, sub amenințarea de a rămâne în La Liga fără a mai juca. O "sancțiune" greu de acceptat.

Barcelona i-a făcut o oferă lui Ousmane Dembele considerată ofensatoare

Situația este similară acum, după doi ani și jumătate. În negocierile de prelungire ale contractului, liderii Barcelonei i-au înaintat o ofertă lui Ousmane Dembele, considerată ofensatoare. În caz că o refuză, jucătorul a fost amenințat că nu va mai juca în următoarele 6 luni.
"Este genul de presiune care nu funcționează cu oameni ca noi", a declarat Moussa Sissoko, angentul jucătorului, care a continuat: "Probabil că poate funcționa și cu agenți care sunt prieteni cu FC Barcelona. Nu este cazul meu, sunt aici să apăr interesele jucătorului meu.
Ca răspuns la propunerea Barcelonei, Ousmane Dembele și Moussa Sissoko au făcut o contra-propunere. "Nu suntem aici pentru a alimenta dezbaterile de pe rețelele de socializare", continuă consilierul francezului.
"Dar adevărul trebuie spus. Da, avem pretenții exigente, dar am arătat deja că alegerile de carieră ale lui Ousmane nu au fost dictate de bani, nu suntem dictați de bani, altfel nu ar fi aici. Atunci, dacă Barcelona ar fi vrut să negocieze, ar fi putut încerca să vină la masă cu noi să discutăm. Numai că nu exista nicio discuție, în schimb sunt amenințări că nu va mai juca", a mai declarat Sissoko.
Ousmane Dembele nu a închis posibilitatea unei prelungiri cu Barcelona în ultimele săptămâni. "Nu stim ce vom face, nu s-a finalizat nimic. Dar liderii Barcei îl pierd singuri pe Ousmane. Am arătat din start că vrem să discutăm, cu condiții bineînțeles, dar fără să închidem ușa.", a concluzionat Sissoko.
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
IERI LA 15:58
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
21/05/2022 LA 16:10