Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"

Andrei Nicolae

Publicat 18/01/2022 la 21:06 GMT+2

Barcelona este pe cale să îl piardă pe Ousmane Dembele din cauza ei, susține agentul jucătorului, Moussa Sissoko. Catalanii l-au amenințat pe jucătorul francez că nu va mai juca în următoarele 6 luni, dacă nu își reînnoiește acum contractul. "Este genul de presiune care nu funcționează cu oameni ca noi".

Ousmane Dembélé (FC Barcelone)

Credit imagine: Getty Images

Situația în jurul prelungirii lui Ousmane Dembele la Barcelona este tot mai tensionată. Agentul jucătorului francez, Moussa Sissoko, a vorbit despre acest caz la RMC Sport.
Pentru a înțelege situația tensionată dintre Ousmane Dembele și FC Barcelona, ​​trebuie să ne întoarcem în timp pentru a ne aminti două episoade pe care francezul nu le-a uitat, spune sursa citată. Primul, semnarea lui la FC Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund. Campionul mondial din 2018 a ales clubul blaugrana în defavoarea lui Manchester United și Real Madrid. Ofertele financiare au fost superioare celei din Barcelona. Clubul madrilen a vrut să-l împrumute pe Dembele apoi un an la Dortmund, cu care are relații excelente.
Al doilea, la sfârșitul lui august 2019, care a lăsat o urmă și mai mare. În cursa pentru readucerea lui Neymar, FC Barcelona l-a propus monedă de schimb echipei PSG pe Ousmane Dembele. Antrenor la acea vreme, Ernesto Valverde l-a sunat chiar pe francez cerându-i să găsească o soluție în ultimele zile ale ferestrei de transfer cu PSG, sub amenințarea de a rămâne în La Liga fără a mai juca. O "sancțiune" greu de acceptat.

Barcelona i-a făcut o oferă lui Ousmane Dembele considerată ofensatoare

Situația este similară acum, după doi ani și jumătate. În negocierile de prelungire ale contractului, liderii Barcelonei i-au înaintat o ofertă lui Ousmane Dembele, considerată ofensatoare. În caz că o refuză, jucătorul a fost amenințat că nu va mai juca în următoarele 6 luni.
"Este genul de presiune care nu funcționează cu oameni ca noi", a declarat Moussa Sissoko, angentul jucătorului, care a continuat: "Probabil că poate funcționa și cu agenți care sunt prieteni cu FC Barcelona. Nu este cazul meu, sunt aici să apăr interesele jucătorului meu.
Ca răspuns la propunerea Barcelonei, Ousmane Dembele și Moussa Sissoko au făcut o contra-propunere. "Nu suntem aici pentru a alimenta dezbaterile de pe rețelele de socializare", continuă consilierul francezului.
"Dar adevărul trebuie spus. Da, avem pretenții exigente, dar am arătat deja că alegerile de carieră ale lui Ousmane nu au fost dictate de bani, nu suntem dictați de bani, altfel nu ar fi aici. Atunci, dacă Barcelona ar fi vrut să negocieze, ar fi putut încerca să vină la masă cu noi să discutăm. Numai că nu exista nicio discuție, în schimb sunt amenințări că nu va mai juca", a mai declarat Sissoko.
Ousmane Dembele nu a închis posibilitatea unei prelungiri cu Barcelona în ultimele săptămâni. "Nu stim ce vom face, nu s-a finalizat nimic. Dar liderii Barcei îl pierd singuri pe Ousmane. Am arătat din start că vrem să discutăm, cu condiții bineînțeles, dar fără să închidem ușa.", a concluzionat Sissoko.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo