Barcelona nu trece deloc printr-o perioadă bună de la startul acestui sezon. Totul a început despărțirea de Lionel Messi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul, continuând apoi cu rezultatele dezamăgitoare, dar și jocul foarte slab prestat de echipa lui Ronald Koeman.
În urmă cu câteva zile, chiar înainte de partida cu Atletico Madrid, președintele Joan Laporta a anunțat că nu îl va demite pe Koeman, menționând că acestea are nevoie de încredere, în ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Koeman nu este convins că are susținerea lui Gerard Pique

În ciuda declarațiilor făcute de Laporta, Ronald Koeman nu se simte confortabil, ținând cont și de relația apropiată pe care Pique pare să o aibă cu președintele clubului. Potrivit publicației Cuatro, citată de Marca, se pare că nu toată lumea din vestiarul Barcelonei este încântată de Gerard Pique, care ar pune interesele sale comerciale deasupra intereselor clubului.
https://i.eurosport.com/2021/10/02/3230651.jpg
Pique a fost unul dintre cei mai vocali jucători în ultima perioadă, vorbind fără menajamente despre problemele cu care se confruntă catalanii. Cu toate acestea, se pare că Ronald Koeman este îngrijorat de comportamentul lui Pique. De asemenea, olandezul crede și că acesta poate influența conducerea catalanilor, lucru pe care îl conștientizează și câțiva jucători din lot.
În ultima perioadă, Gerard Pique a devenit tot mai interesat de lumea afacerilor. Compania sa a cumpărat drepturile TV pentru Ligue 1 în Spania, chiar înainte ca Lionel Messi să își facă debutul la Paris Saint-Germain. De asemenea, compania sa a fost implicată și în schimbarea formatului Cupei Davis, cumpărând și clubul Andorra FC din a treia ligă spaniolă în 2019. Mai multe voci din cadrul clubului se ca această relație apropiată dintre Pique și Laporta să nu fie nimic altceva decât un interes pentru extinderea afacerilor jucătorului spaniol.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36