Articol scris de Andrei Nicolae
Fotbalistul german a prezentat situația în care se află Real Madrid la momentul actual, din postura de lider în La Liga și de club calificat în sferturile Champions League: "Suntem într-un moment bun ce vine după multă muncă în ultimele opt sau nouă luni.
Sunt întotdeauna momente bune, uneori mai complicate, la momentul actual suntem foarte bine, dar știm că în fotbal asta poate să se chimbe foarte repede. Trebuie să fim atenți și să muncim în continuare."
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 16 ORE
Kroos a vorbit de asemenea despre cum vor aborda meciul de duminică și despre aspectele care vor face diferența în duelul cu gruparea blaugrana: "El Clasico va depinde de ziua pe care o vom avea, pentru că nu poți spune că o echipă are mai puțină calitate decât cealaltă. Sunt două echipe foarte bune și mereu depinde puțin de zi. În aspectele tactice, ideea pe care o vom avea va fi foarte importantă, desigur, dar de multe ori aceste meciuri sunt decise de detalii. Pentru partea noastră, trebuie să continuăm în același fel, să jucăm serios, știind cât de important este meciul ăsta, dincolo de campionat, pentru fanii noștri."
Citește și:

Toni Kroos, la al 20-lea El Clasico din carieră

Mijlocașul neamț va atinge în weekend o bornă remarcabilă, derby-ul cu numărul 20 din carieră. Kroos și-a amintit primul El Clasico, o victorie cu 3-1 a galacticilor din 2014. Neymar deschidea scorul pentru catalani, însă golurile încrise de Ronaldo, Pepe și Benzema au adus victoria pe Bernabeu.
Numărul opt al madrilenilor a analizat factorul Santiago Bernabeu, în importanța jocului de duminică: "Este un sentiment, o senzație specială când mai multe meciuri importante se apropie, iar asta s-a văzut sezonul acesta. Îmi aduc aminte multe meciuri de pe Bernabeu în ultimii opt ani, precum sferturi și semifinale de Champions League, iar fanii mereu ne-au dat energie. Un meci ca cel de duminică, un Clasico, este și o finală."
În cele 19 partide împotriva Barcelonei, neamțul a înregistrat un gol și trei pase decisive. Kroos va avea ocazia să își pună amprenta într-un nou El Clasico, duminică, de la ora 22:00.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 20 ORE
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 21 ORE