Toni Kroos este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Real Madrid. Ajuns în 2014 pe Santiago Bernabeu, mijlocașul german a cucerit de trei ori trofeul UEFA Champions League alături de echipa din capitala Spaniei și își dorește să se retragă din fotbal la echipa de club cu care a avut cele mai importante realizări ale carierei.
În vârstă de 32 de ani, Toni Kroos mai are contract cu Real Madrid până în 2023 și și-a impus trei lucruri pe care le ia în considerare, atunci când se gândește la momentul retragerii:
"Trebuie să am mai am încă nivelul pentru a putea juca, corpul să mă ajute şi să mai am motivaţia. Dacă totul se potriveşte, putem discuta, altfel mai am contract până în 2023.
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
IERI LA 16:10
Mi-am spus clar că aici vreau să-mi închei cariera. La ce dată mai exact? Nu pot spune încă. Poate 2023, poate un an sau doi mai târziu, nu ştiu.", a declarat Toni Kroos pentru Sky Sport News, citat de Agerpres.
Campion mondial cu Germania în 2014, Toni Kroos s-a retras de la echipa națională după Campionatul European de vara trecută, fiind concentrat acum numai pe echipa sa de club.

În 2016, Kroos spunea că sunt șanse mari să se retragă la 32 de ani

Faptul că Toni Kroos se gândește la retragere încă de la 32 de ani nu ar trebui să surprindă pe nimeni. În urmă cu 6 ani, mijlocașul lui Real Madrid a acordat un interviu publicației germane Kicker în care vorbea despre finalul carierei sale.
La vremea respectivă, contractul său era valabil până în 2022, iar germanul își punea semne de întrebare dacă va mai putea continua să joace la cel mai înalt nivel și la această vârstă:
"Voi avea 32 de ani când se va încheia contractul meu, iar acela este un punct în care nu voi mai avea mult timp ca jucător. Cel puțin acesta este planul. Bineînțeles, nu știu cum mă voi simți atunci, dar nu planuri care să includă fotbalul la 38 sau 39 de ani.
Dacă ar fi să prezic acum, cel mai probabil m-aș opri atunci. Dar nu pot spune cu exactitate în acest moment.", spunea Toni Kroos în 2016.
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
20/05/2022 LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
20/05/2022 LA 10:58