Conform Marca, francezului i s-ar fi stabilit deja un plan de antrenament, o dietă separată, odihnă şi multe alte activităţi.
Catalanii sunt convinşi că Dembele îşi va prelungi contractul, ţinând cont că actuala înţelegere expiră în 2022 şi, pentru a obţine cel mai bun randament din partea mijlocaşului francez, au conceput un plan care ar trebui să-l ajute să-şi atingă cel mai bun nivel.
Accidentările au fost la "ordinea zilei" pentru Dembele în cei 4 ani petrecuţi pe Camp Nou, astfel acesta s-a antrenat de cele mai multe ori separat faţă de restul colegilor. A avut un program specific, atât din punct de vedere fizic, cât şi emoţional.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 18 ORE
Dembele a preluat numărul 7 în această vară de la Antoine Griezmann, plecat la Atletico Madrid.

Dembele, sprijinit de Laporta: "Ne vom asigura că joacă"

În cadrul unei conferinţe de presă, Laporta a discutat despre relaţia sa cu Ousmane Dembele,noul număr 7 al Barcelonei, menţionând că este una foarte bună, iar clubul îi va propune prelungirea contractului, care va expira vara viitoare.
"Relaţia mea cu Dembele este foarte bună, se simte iubit la club, vrem să rămână în continuare. Vom fi atenţi la ceea ce îşi doresc ambele părţi pentru a putea ajunge la un numitor comun, acum a primit un alt număr pe tricou. Mi-a spus că este dornic să revină pe teren pentru a apăra tricoul nostru.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png
Ne vom asigura că joacă des, iar ceea ce s-a întâmplat cu accidentările sale să fie de domeniul trecutului, să nu se mai repete. Clubul are un plan în acest sens", a spus Laporta despre Dembele.
Înainte de accidentarea gravă pe care a suferit-o la nivelul bicepsului femural la genunchiul drept, mijlocaşul de 24 de ani a fost reticent în a-şi prelungi contractul cu Barcelona.

Ce plan are Barcelona cu Dembele

Totuşi, conform Marca, relaţia dintre Dembele şi Barcelona este una foarte bună în acest moment. Astfel, există speculaţii conform cărora cele două părţi ar fi de acord cu prelungirea contractului până în 2025.
Barcelona își dorește ca Dembele să fie un jucător-cheie în angrenajul echipei, ţinând cont că a plătit 105 milioane de euro pentru el și pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să existe o serie de modificări în echipa de start, iar francezul să nu se mai accidenteze.
Prin urmare, Barcelona a conceput un plan specific pentru Dembele care abordează două domenii cheie: condiţia sa fizică, pentru că a ratat 89 de partide de când a semnat cu catalanii din cauza accidentărilor, dar şi bunăstarea sa emoțională.
Antrenorii și personalul din cadrul clubului au actualizat planul pe care i l-au oferit în sezonul trecut în ceea ce privește dieta și odihna și i-au oferit o serie de exerciții specifice de lucrat, întărire și recuperare, ținând cont de condiţia sa fizică.
Barcelona insistă că sunt aspecte importante, deoarece Dembele are nevoie de încredere în sine, așa că echipa va încerca să pună accent pe angajament, implicare și să lucreze cu mesaje și inițiative pentru a-l face să se simtă important în echipă.
Dembele nu va reveni pe teren mai devreme de sfârșitul lunii octombrie sau la începutul lunii noiembrie, după ce a suferit o accidentare pentru Franța la Euro 2020, pe 19 iunie.
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 20 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM O ZI