Șefii Barcelonei își pregătesc în această perioadă lista cu numele fotbaliștilor pe care și-i doresc în lotul lui Xavi din noul sezon. Una dintre prioritățile catalanilor este Erling Haaland, care se află în atenția mai multor cluburi importante din Europa.
În cazul în care vor rata transferul norvegianului, catalanii și-au stabilit alte ținte. Potrivit jurnalistului Sam Marsden, Barcelona are în atenție alți trei jucători.
Unul dintre ei este Alexander Isak, atacantul de 22 de ani al celor de la Real Sociedad. În legătură cu suedezul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro, există, însă, unele suspiciuni cu privire la capacitatea lui de a evolua la un nivel mai înalt.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Un alt fotbalist vizat de catalani este Lisandro Martinez, argentinianul de 24 de ani care evoluează la Ajax. Fundașul, a cărui valoare de piață este de 32 de milioane de euro, va fi curtat de șefii clubului blaugrana mai ales în cazul în care vor considera că pot investi bani și în întărirea defensivei, nu doar în atac.
Nu în ultimul rând, potrivit jurnalistului ESPN, cei de la Barcelona sunt cu ochii pe Antony, atacantul brazilian al lui Ajax, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro. Brazilianul în vârstă de 21 de ani se află și în atenția celor de la PSG.
Citește și:

Antony, dorit și în locul lui Mbappe la PSG

Potrivit presei internaționale, Antony, brazilianul de 21 de ani care evoluează la Ajax, este unul dintre fotbaliștii care le-ar fi atras atenția celor de la PSG ca o posibilă variantă de înlocuitor pentru Mbappe. Jurnaliștii publicației De Telegraaf au anunțat că atacantul le-a fost recomandat șefilor de pe Parc des Princes de Neymar și Marquinhos, care îl cunosc de la echipa națională a Braziliei.
Cei doi sunt jucători importanți la PSG și au o relație bună cu directorul sportiv al clubului, Leonardo, căruia i-ar fi prezentat această variantă.
Atacantul de 21 de ani a ajuns în Olanda în 2020, când a fost transferat pentru 15,75 de milioane de euro de la Sao Paolo. Antony a adunat 68 de apariții în tricoul lui Ajax, reușind 19 goluri și 17 assist-uri.
Brazilianul mai are contract cu Ajax până în 2025, iar olandezii vor 60 de milioane de euro în schimbul lui.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00