Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultimul tren pentru Dembele! Impresarul îi caută echipă în ultimele ore de mercato

Romeo Ene

Actualizat 29/01/2022 la 17:38 GMT+2

Ousmane Dembele își caută echipă după ce a ajuns subiectul momentului la Barcelona. Mijlocașul francez a fost în centrul atenției în ultima vreme din cauza refuzurilor sale de a-și prelungi contractul cu catalanii.

Ousmane Dembélé (FC Barcelone)

Credit imagine: Getty Images

Impresarul său, Moussa Sissoko, s-a întâlnit cu antrenorul echipei, Xavi, pentru a discuta despre situația jucătorului aflat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona.
Concluzia întâlnirii a fost că Dembele trebuie să plece de pe Camp Nou în cazul în care nu va ajunge la o înțelegere cu conducerea catalanilor pentru prelungirea contractului.
Venirea lui Adama Traore la Barcelona confirmă faptul că Dembele nu mai intră deja în planurile lui Xavi pentru a doua parte a sezonului din Spania.

Premier League, posibilă destinație pentru Dembele

Fotbalistul nu își dorește neapărat să plece, dar în urma întâlnirii dintre Sissoko și Xavi, a ajuns la concluzia că este cel mai bine pentru ambele părți, conform Marca.
Cu toate acestea, va fi destul de greu pentru el să-și găsească o echipă, ținând cont că perioada de transferuri se va încheia în Europa peste mai puțin de 3 zile.
Impresarul jucătorului urmărește în aceste ultime ore de mercato cum se mișcă echipele din Premier League, fiind de părere că acest campionat i s-ar potrivi foarte bine jucătorului său.
CITEȘTE ȘI:
Manchester United, Newcastle și Chelsea și-l doresc pe Dembele, potrivit aceleiași surse, cluburile luând în calcul posibilitatea unui împrumut până la finalul sezonului. Pe lângă aceste cluburi din Premier League, o altă variantă pentru Dembele ar putea fi PSG, însă în acest moment echipele din Premier League au șanse mai mari de a-l transfera.
La rândul ei, Barcelona așteaptă ca fotbalistul să ofere un răspuns în legătură cu situația sa. Întâlnirea de marți a redus considerabil tensiunea dintre cele două părți, care și-au propus să găsească o soluție.
Barcelona se va despărți, cel mai probabil, de Ousmane Dembele, odată cu venirea lui Adama Traore, însă are nevoie de un răspuns destul de rapid din partea jucătorului cu privire la situația sa contractuală.
În momentul de față, toate opțiunile sunt deschise, dar cel mai probabil se va încerca despărțirea de mijlocaș în această pauză competițională. Sunt multe echipe interesate de Ousmane Dembele, iar jucătorul are șanse mari să plece în următoarele zile, înainte de încheierea perioadei de transferuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo