Samuel Umtiti pare să nu mai aibă viitor la Barcelona. Conducerea clubului este nemulțumită de atitudinea fundașului central, care pare să nu își respecte înțelegerea făcută înaintea debutului noului sezon.
Potrivit celor de la sport.es, Umtiti ar fi cerut o ultimă șansă pentru a demonstra că merită păstrat la echipă, dar după ce a primit câteva minute în meciurile de pregătire, Ronald Koeman l-a anunțat că nu intră în planurile sale pentru noul sezon. Chiar și în aceste condiții, Umtiti nu vrea să plece de pe Camp Nou, iar conducătorii Barcelonei vor fi nevoiți să încheie unilateral contractul.

Umtiti a refuzat oferte din Ligue 1

Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 35 MINUTE
Barcelona trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. După ce a fost nevoită să se despartă de Lionel Messi, Gerard Pique a acceptat o reducere semnificativă a salariului, iar catalanii negociază acum cu Sergio Busquets și Jordi Alba pentru același lucru.
Samuel Umtiti are un salariu de 12 milioane de euro pe an, iar Barcelona nu mai vrea să plătească această sumă, mai ales în condițiile în care francezul nu mai intră în planurile lui Koeman. Umtiti a refuzat și o reducere a salariului, dar și câteva oferte din Ligue 1.
În cazul în care cele două părți nu vor ajunge la un numitor comun, Barcelona îi va rezilia contractul lui Umtiti, chiar dacă acesta va merge până la FIFA. Umtiti nu ar fi primul jucător dat afară de la Barcelona în această vară, după ce catalanii i-au încheiat contractul și lui Matheus Fernandes.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
IERI LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
IERI LA 10:58