Fostul atacant de la Torino, Akeem Omolade, a murit la vârsta de 39 de ani, povestea lui. Nigerianul a reprezentat echipa granata în perioada 2001-2003. El a mai jucat la alte cluburi din Italia, iclusiv pentru Treviso, Novara și Reggiana, înainte de retragerea lui în 2017.
Jucătorul a fost găsit mort în mașina sa. Serviciile italiene de urgență l-au descoperit într-un Peugeot la Palermo.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43

Akeem Omolade a debutat în Serie A contra echipei Inter Milano

Examinarea inițială nu a evidențiat leziuni externe evidente. Familia lui Omolade a spus că acesta s-a plâns de dureri de picioare cu câteva zile înainte.
Torino a precizat într-un comunicat: "Președintele Urbano Cairo și întregul club de fotbal Torino împărtășesc cu sinceritate durerea familiei Omolade la moartea fostului nostru jucător, Akeem Omolade". Nigerianul a jucat 5 meciuri în Serie A pentru club
"Transferat de la Treviso, a jucat mai întâi în echipa noastră de tineret și apoi pentru prima echipă, făcându-și debutul în Serie A împotriva echipei Inter Milano, pe 2 februarie 2003. Întreaga familie Torino transmite cele mai profunde condoleanțe celor dragi, părinților și mulților săi prieteni", a mai precizat clubul.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17