Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valencia – Atletico Madrid 3-3 | Meci "de infarct" pentru oaspeți, care conduceau cu 3-1 în minutul 92

Romeo Ene

Actualizat 07/11/2021 la 20:10 GMT+2

Valencia și Atletico Madrid au oferit un meci superb în etapa a 13-a din La Liga. Meciul s-a terminat 3-3, după un deznodământ incredibil.

Valencia-Atlético de Madrid

Credit imagine: EFE

Pe modelul meciului dintre Celta Vigo și Barcelona din această etapă, atunci când catalanii au condus cu 3-0 și au fost egalați la ultima fază, trupa lui Simeone a avut un avantaj de două goluri în minutul 62.
Acest avantaj a fost păstrat până în minutul 92, iar în minutul 96 Atletico a fost egalată la ultima fază.
Recunoscută drept o echipă care are o defensivă extrem de solidă, Atletico nu a reușit să profite și să-și păstreze avantajul creat în repriza secundă.

Atletico, egalată dramatic în minutul 96

Luis Suarez a deschis scorul în minutul 35, după o pasă superbă din partea lui Angel Correa, iar oaspeții au intrat cu avantaj minim la pauză, după o repriză controlată în totalitate.
Antoine Griezmann și Correa și-au mai trecut în cont câteva ocazii foarte mari înainte de finalul primei reprize. În minutul 51, Valencia a reușit egalarea grație autogolului semnat de Stefan Savic, care a avut ghinion și a înscris în propria poartă după o deviere.
Chiar și așa, gazdele nu au reușit să păstreze rezultatul, iar Antoine Griezmann a înscris 7 minute mai târziu pentru Atletico, după un șut superb de la marginea careului care se duce în vinclul stâng.
Citește și:
3 minute mai târziu, în minutul 61, Atletico își mărește avantajul prin Sime Vraljko, însă arbitrul anulează golul din cauza unui presupus henț. Totuși, arbitrul Grado a decis să utilizeze sistemul VAR și să revadă faza, iar acesta validează, în cele din urmă, golul trupei lui Simeone.
Cu 7 minute de prelungiri arătate, Valencia nu și-a pierdut speranța și a reușit să înscrie în minutul 92 prin Hugo Duro, care a fructificat foarte bine o centrare trimisă de Jose Gaya.
În minutul 96, la ultima fază, când nimeni nu se mai aștepta, gazdele au reușit egalarea prin același Hugo Duro, care a înscris cu capul după o lovitură liberă executată de Goncalo Guedes.
Meciul s-a terminat 3-3, iar Atletico a scăpat victoria printre degete. În urma acestui rezultat, Valencia se află pe locul 10, cu 17 puncte, în timp ce trupa lui Simeone este pe 4, cu 23 de puncte după 12 meciuri jucate.
Pentru Atletico urmează duelul cu Osasuna de pe teren propriu, în timp ce Valencia se va deplasa la Real Sociedad.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo