FC Barcelona trece printr-o perioadă de tranziție încă din primăvara acestui an, de când Joan Laporta a redevenit președintele clubului. Schimbarea lui Koeman cu Xavi Hernandez pe banca tehnică a generat o serie de alte modificări în cadrul grupării blaugrana.
Xavi a venit cu un întreg staff după el, astfel că mai mulți membri ai echipei medicale sau tehnice au fost îndepărtați. Modificările în organigrama clubului nu s-au terminat, iar astăzi secretarul tehnic, Ramon Planes a părăsit în mod oficial gruparea de pe Camp Nou.
Citește și:
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
28/11/2022 LA 17:09

FC Barcelona s-a despărțit de Ramon Planes, secretarul sportiv al echipei

Conform sport.es, Planes mai avea contract cu Barcelona până în vara anului viitor, dar a decis să plece acum pentru că nu se mai regăsea în noul proiect, el fiind un membru din vechea gardă administrativă. Planes a ajuns la Barcelona în 2018, în timpul mandatului lui Josep Maria Bartomeu, ca asistent al lui Eric Abidal, directorul sportiv de atunci.
După plecarea lui Abidal, în august 2020, Planes a fost promovat în funcția de secretar tehnic. După triumful lui Joan Laporta la alegerile din 7 martie, acesta a rămas în funcție lucrând alături de Mateu Alemany, directorul sportiv al catalanilor.
Decizia lui Planes de a părăsi Barcelona a fost afirmată imediat după venirea lui Xavi la echipă, acesta fiind conștient că tânărul antrenor dorește să aibă în jur numai oameni pe care îi cunoaște. Munca lui Planes la Barcelona nu a fost una deloc în zadar, el fiind omul de care se leagă ajungerea unor fotbaliști precum Pedri sau Araujo pe Camp Nou.
"FC Barcelona îi mulțumește lui Ramon Planes pentru angajamentul, profesionalismul și contribuția sa din ultimii ani și îi urează noroc și noi realizări în viitor.", a fost comunicatul emis de catalani.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
La Liga
Xavi visează la un super transfer: "Sper să vină! Este genul de jucător de care avem nevoie"
26/11/2022 LA 17:46