Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Venirea lui Xavi la Barcelona, o chestiune de zile! Când ar putea debuta ca antrenor al catalanilor

Romeo Ene

Actualizat 01/11/2021 la 20:06 GMT+2

Xavi Hernandez este antrenorul ales de Barcelona să-l înlocuiască pe Ronald Koeman, iar numirea tehnicianului lui Al-Sadd pare doar o chestiune de zile.

Xavi Hernández (Al Sadd)

Credit imagine: Getty Images

Sergi Barjuan a fost ales drept antrenor interimar, însă acesta, cel mai probabil, va pleca după meciurile cu Dinamo Kiev și Celta Vigo.
Astfel, Xavi ar putea debuta pe banca tehnică a Barcelonei în derby-ul cu Espanyol, care va avea loc pe 20 noiembrie, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale în preliminariile Campionatului Mondial.
Conform cotidianului Sport, anunțul oficial va avea loc joi sau vineri, în funcție de negocierile dintre Barcelona și clubul saudit.
Xavi îl va înlocui pe Ronald Koeman, care a fost demis săptămâna trecută din cauza rezultatelor nefavorabile.

Xavi, aproape de Barcelona

Conform aceleiași surse, Xavi nu va sta, cu siguranță, pe bancă, în meciul împotriva lui Celta Vigo din campionat.
Mai mult decât atât, miercuri, formația lui Xavi, Al-Sadd, are un meci extrem de important în campionatul intern cu formația de pe locul 2, Al-Duhail.
Saudiții și-ar dori ca Xavi să pregătească echipa pentru acest duel, ținând cont de faptul că Al-Sadd este lider, cu 3 puncte avans față de locul secund.
Dacă totul decurge conform planului, atunci anunțul oficial privind venirea lui Xavi la Barcelona va avea loc joi, a doua zi după meciul lui Al-Sadd.
Așadar, părțile au convenit ca noul tehnician al Barcelonei să aibă parte de un timp de acomodare, iar pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale este ocazia ideală pentru Xavi de a-și cunoaște noii jucători.
Citește și:
Deși Barcelona se va duela cu Celta Vigo sâmbătă, prezentarea lui Xavi ar putea avea loc chiar vineri, însă clubul catalan ar putea amâna evenimentul pentru săptămâna viitoare, pentru ca antrenorul interimar, Sergi Barjuan, să poată să pregătească în liniște partida cu Celta Vigo.
Informația vine în contextul în care clubul saudit a emis un comunicat dur zilele trecute, în care menționa faptul că Xavi este un antrenor sub contract, iar acesta va rămâne în Qatar.
Se pare că saudiții au încercat doar să amâne momentul, iar Xavi va reveni pe Camp Nou, da data aceasta din postura de antrenor principal.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo