AC Milan are un nou portar. Seara trecută, la un hotel din Milano, reprezentanții lui AC Milan s-au întâlnit cu Antonio Mirante și agentul său și au ajuns la un acord până la finalul sezonului, cu opțiunea de cumpărare pe încă un an, potrivit calciomercato.com.
Astfel, în cursul zilei de astăzi, noul portar a efectuat prima parte a vizitei medicale, urmând să efectueze restul testelor, iar în cazul în care totul va fi în regulă, acesta va semna contractul.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235740.png
Liga
Declarație șoc la FC Barcelona: "Messi trebuia să plece cu un an mai devreme”
ACUM 3 ORE

Veste proastă pentru Tătărușanu

Titularul din poarta lui AC Milan, Mike Maignan, a revenit de la echipa națională a Franței cu probleme la încheietură, probleme care s-au agravat după accidentarea suferită în partida din UEFA Champions League cu Liverpool.
Din acest motiv, portarul lui AC Milan va suferi o intervenție chirurgicală, acesta urmând să lipsească de la următoarele partide ale Milanului.
Ciprian Tătărușanu, rezerva lui Maignan, ar fi putut profita de această accidentare a coechipierului său pentru a prinde minute în partidele de Serie A. Cu toate acestea, transferul lui Mirante este o veste proastă pentru portarul român, rămânând de văzut pe cine se va baza Stefano Pioli în următoarele partide.
Următoarea partidă a lui AC Milan va avea loc sâmbătă, când va primi vizita celor de la Verona, urmând ca săptămâna viitoare să joace în deplasare la Porto, în UEFA Champions League, acolo unde nu se află într-o situație foarte bună.
Tătărușanu a ajuns la AC Milan în vara anului 2020, după 3 ani petrecuți în Franța, la Nantes și Lyon. Acesta a mai evoluat trei sezoane în Italia, la Fiorentina. Sezonul trecut, Ciprian Tătărușanu a fost folosit de Stefano Pioli într-o singură partidă de Serie A, o remiză cu AS Roma (3-3), acesta apărând în alte patru rânduri pentru Milan, în Cupa Italiei și în Europa League.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Liga
Pique pune paie pe foc înainte de El Clasico! Ce star de la Real trebuia să ajungă la Barcelona
ACUM 12 ORE
Liga
Bartomeu a dezvăluit care este adevărata cauză a dezastrului financiar de la Barcelona
ACUM 13 ORE