După calificarea în optimile de finală ale Cupei Regelui, Barcelona a primit astăzi o veste proastă. Ronald Araujo s-a accidentat la mâna dreaptă, suferind o fractură la al doilea și al treilea metacarpian, urmând a-i fi indisponibil lui Xavi pentru cel puțin 4-6 săptămâni.
Conform unui anunț al catalanilor, fundașul uruguayan de 22 de ani a fost supus în această dimineață mai multor teste, care au confirmat gravitatea accidentării, iar mâine fotbalistul va fi operat.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 6 ORE
Araujo a acuzat dureri de la pauza meciului cu Linares, din 16-imile Cupei Regelui, când a fost schimbat la pauză de Gerard Pique. Uruguayanul a rămas pe bancă după primele 45 de minute ale partidei, putând fi văzut printre rezerve cu mâna bandajată.
Oficialii de pe Camp Nou vor oferi mai multe detalii despre starea lui Araujo după ce medicii vor încheia intervenția chirurgicală la care fundașul va fi supus vineri.
Citește și:

Araujo ar putea pleca în vară de la Barcelona

Barcelona trebuie să facă unele modificări în lot, Xavi dorindu-și mai mulți jucători importanți cu care să se poată lupta pentru trofee. Pentru a putea face cel puțin transferurile dorite, catalanii vor trebui să renunțe la câțiva jucători, clubul confruntându-se cu mari probleme financiare.
Potrivit unui anunț de la începutul lunii decembrie al presei din Spania, Joan Laporta l-a pus pe lista plecărilor pe Ronald Araujo, fotbalist care îi este pe plac lui Xavi, antrenorul folosindu-l în majoritatea meciurilor disputate după sosirea sa pe banca tehnică a echipei.
Catalanii sunt convinși că prestațiile bune ale lui Araujo vor continua, fiind siguri că fundașul va fi un jucător important în planurile lui Xavi, lucru care va duce la creșterea valorii sale de piață. Astfel, conform jurnaliștilor de la El Nacional, șefii Barcelonei ar fi dispuși să-l sacrifice pe fundașul de 22 de ani care este dorit în Premier League.
Joan Laporta vrea să obțină în schimbul lui cel puțin 60 de milioane de euro. Fotbalistul uruguayan, cotat de site-ul transfermarkt.com la 25 de milioane de euro, mai are contract cu Barcelona până în 2023, iar în contractul său are o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro. Plecarea lui de pe Camp Nou ar putea avea loc vara viitoare, în funcție de ofertele pe care catalanii le vor primi.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00